Aceasta a anunţat pe pagina sa de Facebook că a înaintat o nouă contestaţie la Biroul Electoral al Sectorului 1, un document ce însumează 11 pagini incluzând o cerere de intervenţie în interes propriu şi cu o ecepţie de nesconstituţionalitate, scrie Republica.

Am depus o nouă contestaţie la biroul electoral de sector, cu cerere de intervenţie în interes propriu şi excepţie de neconstituţionalitate. În rezumat, un primar ales cu 10% din votanţii înscrişi pe liste nu poate fi reprezentativ. De la început USB s-a pronunţat împotriva legii alegerilor locale într-un singur tur”, a anunţat Clotilde Armand.

Franţuzoaica reclamă faptul că în cazul în care mandatului contracandidatuluu săi din partea PSD, Dan Tudorache, este validat, acesta va avea o reprezentativitate foarte redusă.

„Noi luptăm pentru reprezentativitate. Nu ne convine că o mână de oameni confiscă puterea cu anumite legi, cu reprezentanţii lor în birourile electorale unde sunt doar reprezentanţi ai partidelor politice. Aceasta este una dintre metodele prin care vom acţiona şi în viitor astfel încât clasa politică să ne reprezinte”, a adăugat Clotilde Armand.

Te-ar putea interesa și: