Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand l-a dat afară exact pe omul de care s-a folosit ca să declare starea de alertă. ”Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece”
Clotilde Armand l-a dat afară exact pe omul de care s-a folosit ca să declare starea de alertă. ”Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece”

Clotilde Armand l-a dat afară exact pe omul de care s-a folosit ca să declare starea de alertă. ”Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că l-a demis pe directorul general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1.

Funcția era ocupată de Bogdan Pavel, fost consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016) și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

Tocmai fostul primar este cel care, într-o postare pe Facebook, explică natura relației profesionale dintre Armand și Bogdan Pavel.

După ce s-a folosit de directorul Direcției de Salubritate și Protecția Mediului pentru a obține declararea stării de alertă în Sectorul 1, și implicit pentru a aduce un alt operator de salubritate, astăzi primarul validat s-a debarasat de el.”
Daniel Tudorache
”Brusc, Madame Armand și-a adus aminte de istoricul profesional al, deja, fostului director și se pare că pus în balanță cu serviciile prestate, acesta a cântărit mai mult.
Nu este primul funcționar public, și nici măcar primul colaborator, de care Armand se folosește pentru îndeplinirea obiectivelor din propria agendă după care îl mazilește fără remușcări.
De fapt, tot ceea ce se întâmplă acum în Sectorul 1 nu sunt lucruri făcute în interesul și pentru binele cetățenilor, ci vendete personale ale primarului validat, vândute sub lozinca așa-zisei lupte anticorupție.” a scris Daniel Tudorache și a adăugat ironic. ”Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece.”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: