O fetiţă a ajuns la spital după ce o uşă de mari dimensiuni s-a prăbuşit peste ea. Norocul a făcut ca uşa să lovească şi un scaun, astfel că nu a strivit-o complet.

Incidentul a avut loc chiar în casa părinţilor fetiţei de şase ani, din localitatea Cucorăni, comuna Mihai Eminescu. Micuţa se juca în apropierea unei uşi metalice foarte grele, care era sprijinită de un zid. La un moment dat, obiectul de mobilier a căzut şi a surprins-o pe fetiţă dedesubt. Micuţa a fost lovită mai grav în partea inferioară a corpului, norocul acesteia fiind că uşa s-a oprit pe un scaun care era în apropiere, astfel că nu a aterizat pe copil cu totul.

Speriaţi, părinţii au sunat la 112, la faţa locului fiind trimis echipajul cu medic al SMURD, care i-a acordat fetiţei primul ajutor, după care a transportat-o pe aceasta la spital. „Fetiţa a suferit mai multe traumatisme la nivelul bazinului şi membrelor inferioare. Din fericire, uşa a lovit-o, dar nu a strivit-o, pentru că s-a oprit pe un scaun care era chiar lângă fetiţă”, a precizat un cadru medical din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean.

Copilul a fost internat pentru a fi supus mai multor examinări de specialitate şi pentru a fi şinută sub supraveghere, aceasta fiind însă în afara oricărui pericol, titrează monitorulbt.ro.