Evenimentul Zilei > Politica > MIERE pentru UCIGAŞI, FIERE pentru VICTIME. Monstrul care a ucis-o pe Larisa iese din puşcărie
MIERE pentru UCIGAŞI, FIERE pentru VICTIME. Monstrul care a ucis-o pe Larisa iese din puşcărie

MIERE pentru UCIGAŞI, FIERE pentru VICTIME. Monstrul care a ucis-o pe Larisa iese din puşcărie

Curtea de Apel Iaşi a respins ieri contestaţia procurorilor în cazul criminalului Larisei Chelaru, astfel că Robert Ciobanu nu va mai executa 20 de ani de puşcărie cum suna sentinţa judecătorilor, ci doar 15 ani într-un centru de reeducare.
Efectele aplicării noului Cod Penal se fac simţite în puşcării. Curtea de Apel Iaşi a respins ieri contestaţia procurorilor în cazul criminalului Larisei Chelaru.
Reamintim că Robert Ciobanu a uci-o pe fetiţa de doar 8 ani care îi era vecină de bloc nu înainte de a o supune unor perversiuni sexuale. După ce a comis oribila faptă tânărul a aruncat-o pe Larisa într-un tomberon cu gunoi, unde a fost găsită după două luni. El a fost condamnat în 2005 la 20 de ani de puşcărie pentru această faptă.
Se pare că Ciobanu ar mai fi abuzat sexual şi alţi copii, dar părinţii acestora nu au depus plângere.
Intrarea în vigoare a noului Cod penal îi îndulceşte pedeapsa astfel că el va executa doar 15 ani într-un centru de reeducare pentru minori. Ciobanu se află în închisoare din 2005.