Evenimentul Zilei > Social > Clanurile de interlopi fac legea. „Este una dintre cele mai mari tragedii din România”
Clanurile de interlopi fac legea. „Este una dintre cele mai mari tragedii din România”

Clanurile de interlopi fac legea. „Este una dintre cele mai mari tragedii din România”

Alexandru Cumpănașu afirmă că tot ceea ce s-a întâmplat la Caracal este una dintre cele mai mari tragedii care s-au întâmplat vreodată în România, în ceea ce privește intervenția autorităților.

În acest context, Alexandru Cumpănașu a declarat: „E una dintre cele mai mari tragedii care a avut loc vreodată în România, prin incompetența, complicitatea, prin indolența, ticăloșia unor persoane din instituțiile publice, care au făcut fie voit, fie din lipsă de pregătire profesională, fie din nepăsare, un mare rău unui copil.

Faptul că vorbim de Alexandra noi nu ne dăm seama că vorbim despre fiecare copil al acestei țări, fiecare femeie.

Orice femeie poate fi luată de pe stradă oricând, batjocorită, omorâtă și Poliția sau Parchetul să intervină cum au intervenit aici. Sunt mult prea multe lucruri care nu au mers.

Pot exista în orice oraș astfel de clanuri mafiote, polițiști care sunt mână în mână cu clanurile. E pur și simplu o tragedie. Oamenii care se uită la noi nu se uită doar pentru Alexandra, ci pentru soarta fiecărui copil care e în joc. ”

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: