Evenimentul Zilei > Actualitate > Clanul Duduianu se pregătește de înmormântare. „Răzbunarea va fi mare și cruntă”
Clanul Duduianu se pregătește de înmormântare. „Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Clanul Duduianu se pregătește de înmormântare. „Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Membrii clanului Duduianu se pregătesc să-l înmormânteze pe Emi Pia, cel care a fost omorât cu sânge rece de un alt membru al unui clan rival.

În zilele de priveghi membrii clanului duduianu au făcut jurăminte cutremurătoare pentru a răzbuna pierderea regelui lor.

Reamintim că Emi Pian a fost ucis în noaptea de luni spre marți, într-o încăierare cu clanul Rinu. Cel care l-ar fi ucis este fiul liderului sectorului doi (clanul Rinu), care se pare că se află încă internat la spital.

După toate regulile nescrise în tagma etniei din care provine clanul Duduianu, se pare că unul dintre frații lui Emi Pian(Florin Mototolea) va prelua temporar conducerea clanului.


Avocatul Duduienilor rupe tăcerea. Detalii despre răzbunarea pe clanul Rinu

Poliția Română este în alertă maximă! Duduienii au pus la punct planul răzbunării

Promisiunea Duduienilor lângă sicriul lui Emi Pian. E alertă în Ministerul de Interne

Se vor răzbuna frații lui Emi Pian pe criminal? Anunțul de ultimă oră al avocatului


„Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a mai precizat sursa menționată.

„Răzbunarea va fi mare și cruntă”


Cine va prelua șefia clanului Duduianu. Testamentul lăsat de Emi Pian

Fratele lui Salam, internat în stare gravă cu Covid! Manelistul vrea să scape de Pian?

Alertă în Capitală! Orban promite că se va acționa fără milă împotriva clanurilor!


„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu(tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarant unul dintre apropiații clanului Duduianu.

Din câte se pare, familia a decis ca priveghiul liderului clanului Duduienilor să țină patru zile. Astfel, înmormântarea va avea loc duminică.

„Frații lui hotărăsc, iar noi, cei care respectăm această familie, și în mod special pe cumătru’ Emi, cum hotărâsc frații lui, noi ținem pasul cu ei”, a declarat Florin Salam care a fost nedezlipit de membrii familiei indurate, potrivit cancan.ro


E incredibil cu se ocupă fiica cea mare a lui Pian. Ar fi putut să împiedice omorul?

Cum au intervenit medicii de la Spitalul Elias pentru presupusul criminal al lui Emi Pian

Și-a presimțit moartea Emi Pian? Mesajul transmis apropiaților înaintea tragediei