Evenimentul Zilei > Actualitate > RUPTURĂ la NIVEL ÎNALT în cel mai TEMUT clan de INTERLOPI
RUPTURĂ la NIVEL ÎNALT în cel mai TEMUT clan de INTERLOPI

RUPTURĂ la NIVEL ÎNALT în cel mai TEMUT clan de INTERLOPI

Ruptură în cea mai temută familie de interlopi din România, Geamănu. În timp ce Sandu Geamănu se află în închisoare, unde se află după condamnarea de 25 de ani, frații acestuia s-au dispersat.

Conform cancan, Gheorghe Geamănu a fost mazilit de frații săi, mai ales de Petre Geamănu, alintat de apropiați și subalterni ca “Împăratul lumii”. Acest aspect a fost scos în evidență la nunta lui Chinezu Spoitoru, unde “Împăratul” a dat dedicații cântărețului Adrian Minune pentru toți frații, cu excepția lui Gheorghe Geamănu, al cărui prenume nu a fost pronunțat deloc.

Gheorghe Geamănu a trecut şi el pe la închisoare, dar pentru o perioadă scurtă, acesta, spre deosebire de fraţii lui, Petre, Marin şi Sandu, neavând un cazier bogat. Gheorghe Geamănu creşte animale, iar, potrivit aceloraşi surse, fraţii lui evită să se afişeze cu el deoarece, din punctul lor de vedere, acesta nu se îmbracă aşa cum s-ar cuveni. Petre Geamănu se îmbracă elegant atunci când iese în oraş, la costum.

Ilie Petre Geamănu, "Împăratul lumii", a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, şi asta pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea. Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab, susține sursa citată. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: