Inițial, Ciutacu a crezut că a făcut metrul de autostradă pentru a câștiga notorietate și apoi capital politic, dar evenimetele ulterioare i-au schimbat opinia.

„Am scris și am zis, la un moment dat, că, dincolo de tragedii, marele câștig al acestei crize globale e că se vor decanta caracterele. Iar pentru mine, pe plan intern, indubitabil, personajul momentului e Stefan Mandachi.

Pe care l-am cunoscut în momentul de maximă amploare a mediatizării sale, construirea, lansarea și inaugurarea faimosului metru de autostradă. Am fost extrem de sceptic atunci. I-am și tras-o, ferm convins că e folosit politic (ceea ce i-am și reproșat) și/sau că urmează să candideze la ceva.

Ulterior, într-un interviu pe care i l-am acordat pentru fostul lui viitor documentar (când îl lansezi, bă?), s-a jurat că nu o va face. L-am avertizat că nu uit.

Revin, primul moment în care ceva a sclipit a fost acela în care a acceptat, deși știa că nu-i va fi favorabilă povestea, să intre în direct cu mine și cu Sebi Ghiță. A avut vână, a fost abil și a reușit să ne întoarcă.

Ulterior, am ținut sporadic legătura. I-am mai făcut eu rost de niște imagini din aparițiile lui tv, mi-a mai făcut el rost de niște hribi”, a scris Ciutacu pe blogul său.

Apoi, acesta a completat şi pe Facebook: „Primul care mă va înjura pentru acest text sau mă va întreba dacă am luat-o razna e țăranu’ de Badea. Care n-are habar cât l-a influențat el în viață pe țăranu’ ăsta mic de la Sfîntu Ilie”.

Rămâne de văzut ce replică va avea Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” la Antena 3.