Agenția reprezintă oameni fără să îi analizeze sub lupă. Astfel, modelele au tatuaje, piercing-uri, orice numai să nu arate ordinar, scrie Daily Mail. 

Cei mai populari designeri din lume își doresc ca pe scena unde defilează modelele săi fie una diversă, fără discriminări. Unii au fost chemați inclusiv la Londron Fashion Week, de săptămâna asta, un eveniment important. 

Fondatorul agenției, Marc French se laudă cu un portofoliu impresionant, cuprinzând peste 1000 de modele care au un aspect fizic frapant, plin de personalitate, ce iese din tiparele convenționale de frumusețe. Grași sau slăbănogi, bătrâni, tatuați, acoperiți de piercinguri, uriași sau pitici, tot ce contează este să se simtă bine în propria piele și în fața aparatului de fotografiat.

Se pare că există o cerere destul de mare în industria de film și de publicitate pentru acest tip de persoane, având în vedere că Ugly Models se poate mândri cu participări în filme ca Harry Potter, Pirații din Caraibe și James Bond, dar și în photoshooting-uri ale clienților de fashion precum Calvin Klein, Diesel, Vogue, Elle și Cosmopolitan. De asemenea, agenția este partener oficial al Guinness World Records de când îi reprezintă pe Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume, Elaine Davidson, persoana cu cele mai multe piercing-uri și pe Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat bărbat.