Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, s-a arătat misterios în legătură cu cei despre care susține că l-ar spiona. În câteva declarații pe care le-a dat înainte de ședința Consiliului Național al PNL care se desfășoară la PNL, ministrul a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor spunând, misterios, doar că este vorba de „bichon și despre stăpânul lui”.

„A fost un mesaj pentru un anumit bichon și stapânul lui. Este un mesaj direct pentru bichon”, a spus Cîțu, în legătură cu postarea pe care a publicat-o în urmă cu o zi în care făcea trimitere la cei care s-ar afla pe urmele sale în permanență.

Într-o postare controversată ministrul de Finanțe susține că este urmărit în mod constant. El a ținut să-și facă public programul, venind în ajutorul celor ce îi spionează fiecare mișcare.

„După cum știti, #SpionulRus și cele câteva trusturi media #FakeNews plătesc să fiu urmărit. După aceea vin și vă mint. Ca să nu vă mai mintă vă spun eu ce fac în timpul liber. Acum mă întâlnesc cu niște prieteni, unii români iar alții străini. Suntem la un restaurant. După , o să mă duc să mă tund. Vedeți? Nu este nevoie să plătiți pe cineva să mă urmăreasca”, a scris Cîțu pe Facebook.

Florin Cîțu l-a acuzat, în trecut, pe fostul ministru PSD al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, că ar avea legături cu administrația rusă condusă de Vladimir Putin. Cîțu spunea că Teodorovici ar putea fi un agent rus deoarece nu ar fi urmărit interesele României, ci din contră, ar fi îndatorat țara cu cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană.

Te-ar putea interesa și: