Florin Cîțu scrie pe contul de Facebook despre spionii ruși care îl urmăresc. Și nu numai oamenii lui Vladimir Putin sunt pe urmele sale, ci și paparazzi angajați de „câteva trusturi media #FakeNews”!

Cel puțin controversată afirmația ministrului de Finanțe, care susține că este urmărit în mod constant. Duminică, Florin Cîțu a ținut să-și facă public programul, venind în ajutorul celor ce îi spionează fiecare mișcare.

„După cum știti, #SpionulRus și cele câteva trusturi media #FakeNews plătesc să fiu urmărit. După aceea vin și vă mint. Ca să nu vă mai mintă vă spun eu ce fac în timpul liber. Acum mă întâlnesc cu niște prieteni, unii români iar alții străini. Suntem la un restaurant. După , o să mă duc să mă tund. Vedeți? Nu este nevoie să plătiți pe cineva să mă urmăreasca”, a scris Cîțu pe Facebook.

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe și un adversar declarat al politicianului PNL, a vorbit la Antena 3 despre ce se întâmplă cu Florin Cîțu: „Am spus că nu pot să dau nici locația, nici persoana, dar cei care asigură siguranța unui om de stat știu exact cu cine, în ce loc… Înseamnă că știe de ce”.