Într-o postare pe Facebook, liberalul acuză că totul este doar o diversiune menită să-l discrediteze şi care este organizată de patru nume influente.

„Cum să-ți foloseșți soția ca armă politică.

De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea.

#FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă vă uitați cine conduce atacul.

De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc țara în aer.

Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țară, continuă mârșav atacul.

Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici.

Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate telenovele la TV.

Celălalt, un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani.

Împreună, timp de trei ani au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi.

Nu în ultimul rând s-a alăturat echipei și un demnitar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP, acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.

Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT.

Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest.

Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei ştiu doar să fure proprietățile și munca oamenilor.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a transmis ministrul Finanţelor pe Facebook.

În acest context, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat dur pe ministrul Finanţelor într-o postare pe Facebook:

„CE FACEM CU DL CÎȚU?!

De când am aflat că părinții ministrului de Finanțe se luptă cu statul român pentru un teren la Voineasa, teren care are o valoare de cel puțin 10 milioane de euro, încep să văd cu alți ochi fuga dlui Cîțu din fața Parlamentului!

Cred că s-a prins la timp că din calitatea de Prim-Ministru nu faci 10 milioane de euro nici într-o sută de mandate pe când, dacă ești la butoanele instituției cu care se judecă propriii părinți, ai toate șansele!

Deci, încep să am dubii că dl Cîțu Jr i-a făcut loc lui Ludovic Orban din disciplină de partid sau din milă ca Orban să nu ajungă din nou șomer, ci mai degrabă pentru că interesele economice personale l-au determinat să rămână la butoanele Ministerului de Finanțe.

Trebuie să recunoaștem, 10 milioane de euro nu sunt de colea! Problema este că dl Cîțu Jr se află într-un flagrant conflict de interese, în cel mai bun caz.

Înțeleg că nu și l-a creat singur pentru că procesul părinților cu statul român datează de dinainte de a fi el ministru de finanțe, dar fapta e faptă!

Nici mișcările pe care le face în cadrul Direcției Juridice din Minister nu îl ajută deloc ca să scape de bănuieli, dimpotrivă.

În consecință, dl Cîțu Jr ar trebui să aleagă între calitatea de Ministru al Finanțelor în Guvernul României sau de persoană direct interesată într-un proces pe care părinții lui îl au cu ministerul pe care chiar Cîțu Jr îl conduce.

Poate oamenii au dreptate, poate pământul ăla li se cuvine, dar vă dați seama ce tragedie morală ar fi pentru ei dacă ar câștiga acest pământ, pentru care se luptă de 5 ani, tocmai în mandatul de ministru de finanțe al fiului lor? Bănuiala că au câștigat acest pământ într-un mod dubios nu îi va părăsi niciodată!

Deci Cîțu Jr, ori bani, ori ministru în Guvernul României!”

„Comisia Europeana ne spune ca deficitul va fi dublu decat ne spune Citu, BNR avertizeaza in legatura cu imprumuturile excesive si iminenta prabusire a economiei, Agentia de rating S&P ne spune ca ne ducem ii jos, in timp ce ministrul nostru de Finante ne asigura ca ne vom reveni cel mai repede din Europa dupa corona-criza!

Ministrul Citu va fi invitat miercuri, in fata Comisiilor economica si buget-finante ale Senatului pentru a da multe multe explicatii!”, a senatorul PSD, Daniel Zamfir, sâmbătă, pe Facebook.

Deşi s-a ferit să pronunţe nume, este evident că atacul lui Cîţu se referă la jurnalista Oana Zamfir, de la Antena 3, soţia