Evenimentul Zilei > Politica > Cioloș MINTE. Un timișorean demontează cu DOVEZI afirmațiile fostului premier tehnocrat I FOTO în text
Cioloș MINTE. Un timișorean demontează cu DOVEZI afirmațiile fostului premier tehnocrat I FOTO în text

Cioloș MINTE. Un timișorean demontează cu DOVEZI afirmațiile fostului premier tehnocrat I FOTO în text

Un timișorean demontează cu facsimile afiormațiile false făcute de fostul premier tehnocrat dacian Cioloș. Timișoreanul Alin Gorșcovoz a publicat, astăzi, pe pagina sa de Facebook mai multe documente care-l contrazic pe Dacian Cioloș și demonstrează că a deținut o funcție de conducere în cadrul PUNR.

”Când timpul mi-a permis am „săpat” în arhiva politică personală (în care păstrez documente cu o vechime de aproape 30 de ani ce atestă „aventurile mele politice „) și pot să vă spun următoarele: Dacian Ciolos a fost membru al PUNR..nu știu dacă are semnată sau nu o adeziune ..Nu știu dacă a avut carnet de partid sau a plătit vreun leu cotizație.. dar știu că în iulie 1995 era președintele organizației de tineret al PUNR calitate în care a participat la Conferința Națională de la București la care am participat și eu..în plus , acesta făcea parte din Biroul Executiv Central ( Capitolul B poziția 11)..era practic imposibil să faci parte din structura de conducere națională a unui partid fără a fi membru în acel partid.

Nu stiu nimica de activitatea sa derulată în fruntea acestei organizații sau de vreo întrunire de partid la care să mai fi participat acesta ..de altfel în toamna lui 1995 a si plecat la studii în Franța”, a scris Gorșcovoz pe rețeaua de socializare. Acesta a  menționt că ”dacă se dorește cu adevărat o schimbare în societatea românească, dacă dorim o clasă politică nouă trebuie să le cerem politicienilor un prim lucru: să fie sinceri și să-și asume trecutul”.