Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu este convins: Dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar câştiga detaşat. Pe ce se bazează liderul politic
Ciolacu este convins: Dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar câştiga detaşat. Pe ce se bazează liderul politic

Ciolacu este convins: Dacă mâine ar fi alegeri, PSD ar câştiga detaşat. Pe ce se bazează liderul politic

În opinia lui  Marcel Ciolacu, dacă mâine ar fi alegeri, structura Parlamentului ar fi cu totul alta. El este convins că PSD ar câştiga detaşat alegerile.
Marcel Ciolacu îşi doreşte ca PSD să ajungă la guvernare în urma unui proiect politic şi a unui program de guvernare. Mai mult, acesta îşi doreşte ca PSD să ajungă să guverneze, însă acest lucru ar trebui să aibă loc în urma unei voințe politice.

Ciolacu: „Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură”

Marcel Ciolacu a ajuns la această concluzie după ce a vizitat mai multe judeţe unde a stat de vorbă cu oamenii.
„În acest moment, Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului. Mă bazez pe sondajele de opinie şi pe discuţiile cu oamenii. Eu am mers acum în trei judeţe. Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură. Eu vreau ca PSD să ajungă la guvernare în urma unui proiect politic şi a unui program de guvernare. A ajunge la guvernare nu e o pârghie către resursele naţionale. Ajungerea la guvernare trebuie să fie în urma voinţei politice şi a unui program naţional al Guvernului”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce spune soacial-democratul despre revenirea la guvernare până în 2024

Marcel Ciolacu a declarat că social-democraţii, momentan, sunt în opoziţie.

În intervenţia sa la un post de televiziune a criticat actuala guvernare despre care a spus că  ”sunt trei guverne într-unul singur”. Ciolacu s-a referit la problemele din interiorul celor trei formaţiuni care formează Guvernul actual.

„Cât timp nu îşi vor lămuri lucrurile în interiorul lor, atât PNL, cât şi USR şi PLUS, nu se va guverna în România. Uitaţi-vă ce se întâmplă acum, sunt trei guverne într-unul singur. Pentru că ei au nişte lupte interne. Domnul Orban se luptă cu domnul Cîţu, domnul Cioloş cu domnul Barna şi atunci încearcă, prin ieşirile publice, nu să fie eficienţi, nu să depăşească pandemia, să o controleze cumva. Măcar să vadă românii că o controlează cumva. Totuşi, e cazul să fii şi eficient. M-am săturat cu vom face, la toamnă nu vom purta măşti. Au devenit nişte vestitori ai lucrurilor bune, nimeni nu ştie când”, a declarat Ciolacu duminică, la Prima TV.