Evenimentul Zilei > Monden > Roxen eliminată de la Eurovision. Echipa României vine acasă. Cum s-a descurcat artista pe scenă. Ținuta a costat-o 3.000 de dolari
Roxen eliminată de la Eurovision. Echipa României vine acasă. Cum s-a descurcat artista pe scenă. Ținuta a costat-o 3.000 de dolari

Roxen eliminată de la Eurovision. Echipa României vine acasă. Cum s-a descurcat artista pe scenă. Ținuta a costat-o 3.000 de dolari

România a ratat finala Eurovision 2021. Roxen a interpretat melodia Amnesia. Ținuta ei a costat 3.000 de dolari. Cine s-a calificat în finală.

UPDATE: Statele care s-au calificat în finala Eurovision 2021 sunt: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaijan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia și Ucraina. Din păcate, România a ratat marea finală.

Nici acum doi ani, România nu s-a calificat în finală. Reprezentanta României a fost, pe atunci, Ester Peony.

Larisa Roxana Giugiu, în vârstă de 21 de ani, a participat astăzi la Eurovision 2021. Roxen a reprezentat România cu melodia „Amnesia” și a intrat în competiție cu numărul 13. După interpretarea prestată, Roxen a transmis, plină de emoție, publicului: „Mulțumesc Europa! Nu ești singură!”.

Cât a costat ținuta artistei

Roxen a purtat, în cadrul competiției, o ținută florală, marca Zimmermann, din colecţia Spring Summer 2021. Rochia a costat 3.000 de dolari.

Înainte de a intra în scenă, Roxen a declarat pentru Click!: „Îmi iau 5 minute alături de dansatori pentru a ne conecta şi pentru a intra în atmosferă. Sunt mândră să reprezint România în concurs şi abia aştept să vă cânt în show-ul pentru public. Universul Eurovision are o atmosferă unică la care m-am conectat din primul moment. Simt că e momentul nostru!”.

S-a dat start vot. Cum a decurs show-ul

16 state au intrat în competiție, în prima semifinală, pentru a ocupa un loc din cele 10 pentru Marea Finală. România intră în competiție pe poziția 13, alături de Australia, Azerbaidjan, Belgia, Croația, Cipru, Irlanda, Israel, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Slovenia, Suedia și Ucraina.

Spectacolul a debutat cu artistul Duncan Laurence, care a câștigat Eurovision 2019.

Lituania a intrat prima în concurs cu trupa The Roop, piesa Discoteque.

Ana Soklič a reprezentat Solevnia și a interpretat melodia Amen.

Manizha, din Rusia, a cântat „Russian Woman”.

Tusse, cântărețul din Suedia, a interpretat „Voices”.

Montaigne a urcat pe scenă cu piesa „Technicolor”, reprezentând Australia.

Vasil din Macedonia de Nord, a cântat piesa „Here I Stand”.

Lesley Roy a intrat pe scenă cu piesa MAPS; a reprezentat Irlanda.

Cipru a fost reprezentat de Elena Tsagrinou cu piesa „El Diablo”.

Norvegiaa fost reprezentată de TIX, carea interpretat „Fallen Angel”.

Albina din Croația a cântat piesa „Tick-Tock”.

Hooverphonic, Belgia, a interpretat „The Wrong Place”.

Eden Alene a reprezentat Israel și a interpretat piesa „Set Me Free”.

Roxen, reprezentanta României, a cântat „Amnesia” și a intrat în competiție cu numărul 13. „Mulțumesc Europa! Nu ești singură!”, a fost mesajul concurentei la finalul prestației. 

Ajerbaijan a trimis-o pe Efendi cu piesa Mata Hari.

Go_A, cu piesa Shum, a reprezentat Ucraina.

Malta a încheiat prima Semifinală a Eurovision 2021. Destiny, câștigător al Eurovision Junior, a interpretat „Je Me Casse”.

S-a dat START VOT!

Românii din străinătate o pot vota pe Roxen