El nu făcea parte din filmul showbizului autohton. Nu avea prieteni în presă, nu împărtășea publicului etape din viața sa. Un tip discret, am putea spune.

Izolat în vila lor din „Paradisul verde” de la Corbeanca sau în cabinetul său stomatologic din diverse clinici private, dr. Cristian Georgescu nu a făcut niciodată subiectul vreunei articol. Era doar „o tortiță” la brațul unei celebre cântărețe.

Am găsit în arhiva internetului o fotografie din anul 1999, de la prima petrecere a revistei Viva!, pe atunci condusă de fosta mea colegă de la Evenimentul zilei, Ada Teslaru. Anca Țurcașiu cu Cristian Georgescu și Alin Oprea de la Talisman cu soția Larisa, ambele cupluri proaspăt căsătorite. Iar, acum, peste 21 de ani, ambele cupluri sunt proaspăt divorțate.

Despre Anca Țurcașiu s-a tot scris în ultimele zile că s-a căsătorit cu un medic stomatolog, Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut în timpul unui turneu în America, tânărul bărbat fiind managerul hotelului la care s-au cazat artiștii români. Parțial adevărat.

Dar….

Citește tot articolul, exclusiv, pe Rețete și vedete