Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore
Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore

Liderul Clanului Duduianu, Florin Mototolea sau Emi Pian, așa cum era cunoscut, a fost unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din România.

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Ultimele imagini filmate cu Emi Pian au apărut în urmă cu câteva zile, de la o petrecere la care au cântat Florin Salam şi Costel Biju. Liderul interlop părea că se simte foarte bine, înconjurat de familie şi de oamenii săi de încredere. Nici una dintre aceste imagini nu dădea impresia că va urma, la scurtă vreme, o asemenea tragedie.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop


În ultima sa postare de pe contul de Facebook, datată  de luni, 3 august, Florin Mototolea, apare într-o fotografie alături de câțiva apropiați, transmițând un mesaj către unul dintre ei, Ionuț Drăghici:

„La mulți ani frațorul meu viața mea Drăghici Ionuț vtm❤️😘”

Șeful Clanului Duduienilor ar fi fost ucis de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență. El a murit la scurtă vreme după internare, în mâinile medicilor, care nu au reușit să-l mai salveze.

Șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat mortal, în această dimineață, într-un scandal cu membrii unui clan rival, pe o stradă din zona cartierului Giulești, din Sectorul 6. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei care a fost sesizată printr-un apel la 112.

Condamnat în 2017 pentru cămătărie

Emi Pian a fost condamnat, în 2017, la 3 ani și 8 luni într-un dosar de șantaj și cămătărie. El a stat în închisoare până în septembrie 2019, când a fost eliberat condiționat de Judecătoria Sectorului 5.

În prezent, Emi Pian se afla în perioada de supraveghere, conform sentinței publicată pe portalul instanțelor în 14 septembrie 2019.

„Intervalul cuprins între data liberării condiționate și 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenția petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiționate, în cazul în care va mai comite noi infracțiuni”, se arăta în minuta întocmită de judecători și publicată pe portalul instanțelor.


E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Dosarul în care a fost condamnat Emi Pian a pornit de la o partidă de barbut care a avut loc în 2016, într-o locație din comuna Dobroesti (Ilfov)..

Unul dintre jucători a pierdut o sumă importantă la joc, iar Florin Mototolea, l-a împrumutat cu suma de 20.000 lei, pentru a continua jocul. În contul împrumutului, respectivul a pus gaj o mașină Audi Q7. La finalul partidei, după ce a pierdut toți banii, inclusiv împrumutul, persoana respectivă a fost nevoit să-i cedeze mașina lui Emi Pian, până la returnarea datoriei.

În momentul în care bărbatul și-a stins datoria, Florin Mototolea a refuzat să-i mai returneze automobilul, spunând că l-a vândut, astfel că a sesizat Poliția.

Dosarul a fost trimis în judecată, iar în ultimul său cuvânt, în fața instanței care l-a condamnat, mi Pian a recunoscut acuzațiile, făcând apel la clemența judecătorilor. El a arătat că are trei copii, un nepoțel de 2 luni și că s-a împăcat cu cel căruia i-a dat banii împrumut.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: