Evenimentul Zilei > Monden > Cine a fost tatăl Anamariei Prodan? O poveste de viață impresionantă a unui copil rămas orfan la 5 ani
Cine a fost tatăl Anamariei Prodan? O poveste de viață impresionantă a unui copil rămas orfan la 5 ani

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan? O poveste de viață impresionantă a unui copil rămas orfan la 5 ani

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este deja celebră și ține prima pagină a ziarelor, mai ales în ultimele luni. Mama vedetei, Ionela Prodan, a fost și ea o femeie extrem de cunoscută, fiind una dintre cele mai apreciate voci din România. În timp ce doi membri ai familiei sunt extrem de cunoscuți, alții doi sunt mereu în umbră.

Puține persoane îl cunosc pe cel care i-a fost soț Ionelei Prodan. Traian Tănase este un nume mai puțin sonor în showbiz, însă are o poveste de viață de-a dreptul captivantă. Anamaria Prodan nu a vorbit de prea multe ori la televizor despre viața tatălui său, însă este cunoscut faptul că l-a iubit extrem de mult. Ionela Prodan și Traian Tănase nu au avut o singură fată. Sexy-impresara mai are o soră, nu atât de celebră ca ea.

Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, a vorbit despre tatăl său și despre povestea impresionantă de viață a acestuia. În cadrul unui interviu oferit celor de la publicația San Diego Voyager, aceasta a susținut că părintele ei a avut parte de multe încercări în viață. Încă de la vârsta de cinci ani, Traian Tănase a rămas orfan de ambii părinți. Viața nu i-a fost deloc ușoară, iar de la 14 ani a fost nevoit să își ia viața în propriile mâini și să lucreze pentru a-și câștiga bănuții. Primul loc de muncă a fost la o sticlărie, însă nu s-a mulțumit cu această viață.

Deși era un copil orfan și nu părea să aibă un viitor prea strălucit, tatăl Anamariei Prodan a muncit mult și a făcut școală. Știa că doar așa își putea depăși condiția, iar până la 30 de ani a reușit să devină un avocat de succes. Problemele vieții l-a făcut să privească lucrurile dintr-un alt unghi, așa că a fost un familist convins, implicat în creșterea și educarea copiilor.

”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare. Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani”, a povestit sora Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan este o fiică mândră! De unde provine averea ei de milioane de euro

Anca susține că tatăl său a fost un om extrem de deștept și dornic să își depășească condiția. Știind ce viață grea a avut el, nu a dorit același lucru și pentru fiicele sale. Încă de mici au fost duse la teatru sau galerii de artă. Nici pe partea financiară nu au stat deloc rău, Traian Tănase făcând investiții în imobiliare pentru o situație stabilă.

”Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.

Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a mai povestit sora Anamariei Prodan.

Ionela Prodan nu a fost prima femeie din viața lui Traian Tănase

Prima parteneră de viață a tatălui Anameriei Prodan a fost tot o cântăreață de muzică populară. Căsnicia acestora nu a durat extrem de mult. Un accident tragic a ucis-o la doar 30 de ani. La scurt timp după ce a rămas văzut, Traian Tănase a cunoscut-o pe Ionela Prodan. Cei doi s-au iubit extrem de mult, aducând pe lume două fete. În 1992, la 54 de ani, Traian Tănase s-a stins din viață.

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase.