Evenimentul Zilei > Monden > Divorțul o inspiră la scris. Anamaria Prodan: „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”
Divorțul o inspiră la scris. Anamaria Prodan: „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”

Divorțul o inspiră la scris. Anamaria Prodan: „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”

În plin divorț, impresara Anamaria Prodan lansează cartea „Da, sunt cea mai buna! O viata plină de fotbal și performanța orișiunde”. Evenimentul va avea loc la Diverta Mall Băneasa sâmbătă, 23 Octombrie 2021, ora 18.

Ea propune o dublă lansare de carte. Una despre cariera și viața ei și o altă carte despre mama ei, regretata Ionela Prodan.

În plin divorț, impresara Anamaria Prodan lansează volumul „Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanța orișiunde”. Evenimentul va avea loc la Diverta Mall Băneasa sâmbătă, 23 Octombrie 2021, ora 18.

Dublă lansare de carte

Pentru Anamaria această zi are o dubla însemnătate emoțională întrucât va lansa oficial și cartea vieții mamei ei Ionela Prodan – „Cântecul vieții mele “.

Anamaria și-a dorit ca aceasta dubla lansare sa fie un moment grandios și măreț in amintirea mamei sale care a fost un monument de iubire, respect si profesionalism.

„Restaurantul preferat al vedete “It Cucina” din parcul Herăstrău, organizează o masa oficială Pt familia acesteia !

Va așteptăm cu drag!” a scris ea pe o rețea de socializare.

Impresara a spus că mama ei a încurajat-o de nenumărate ori, chiar și după ce aceasta s-a stins din viață. Ana Maria Prodan a povestit că cea care i-a dat viață i-a apărut de multe ori în vis și i-a oferit cele mai bune sfaturi în clipele grele ale vieții.

Divorțul. „Pentru mine nu mai e cale de împăcare”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare unul iminent dacă ne luăm după informațiile și fotografiile apărute în ultima perioadă în spațiul public. Impresara a luptat să își apare familia și să mențină imaginea soțului ei curată. Sexy-impresara a vorbit despre problemele din familia sa și susține că pentru ea trădarea este cel mai rău lucru, peste care nu poate trece.

„Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria Prodan. Ea a mărturisit că va rămâne în continuare puternică pentru copiii ei și va face tot posibil să îl scoată pe Reghecampf Jr. din starea în care a intrat. Ea a mărturisit că mezinul familiei plânge din cauza evenimentelor petrecute în ultima perioadă, iar ea încearcă să îi explice cum stau lucrurile. „Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.