Evenimentul Zilei > Monden > Cheloo și-a refăcut viața după ce a DIVORȚAT de Daniela, mama primului să copil
Cheloo și-a refăcut viața după ce a DIVORȚAT de Daniela, mama primului să copil

Cheloo și-a refăcut viața după ce a DIVORȚAT de Daniela, mama primului să copil

În 2012, Cheloo divorța cu mare scandal de soția lui, Daniela Niculescu. Aceasta s-a aflat o bună perioadă în depresie, în plus, devenise și consumatoare de droguri. A declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă. După ce a urmat un tratament de dezintoxicare la o clinică din Elveția, femeia se declară reabilitată și pregătită pentru o viață nouă.

În 2012, Cheloo divorța cu mare scandal de soția lui, Daniela Niculescu. Aceasta s-a aflat o bună perioadă în depresie, în plus, devenise și consumatoare de droguri. A declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă. După ce a urmat un tratament de dezintoxicare la o clinică din Elveția, femeia se declară reabilitată și pregătită pentru o viață nouă, relatează Cancan.

 

Daniela a făcut pace cu Cheloo și au convenit să se ocupe în tihnă de băiețelul lor Ștefan, în vârstă de 9 ani, care este crescut de părinții femeii.

 

La fel, și artistul și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste cu Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit doi copii, dar cu care încă nu s-a căsătorit legal.

 

Fosta soție declara în urmă cu 5 ani: ”Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las".

 

Cheloo a fost surprins de paparazii în toane mult mai bune, ceea ce denotă că artistul a lăsat viața tumultoasă în urmă și savureză viața în tihnă cu noua parteneră.