Cheloo nu este ușor de doborât! Aventura lui în mijlocul deșertului nu a luat sfârșit. „Restul e o poveste gonflabilă”

Cheloo nu este ușor de doborât! Aventura lui în mijlocul deșertului nu a luat sfârșit. „Restul e o poveste gonflabilă” Sursa: Facebook

Cel mai dur jurat de la iUMOR, Cheloo, face parte din echipajele româneşti care evoluează la categoria auto a Raliului raid Dakar 2022. Artistul le-a transmis fanilor un mesaj chiar din mijlocul deșertului.

Pe lângă muzică, Cheloo este pasionat și de sporturi extreme. Acesta a ajuns la Raliul raid Dakar 2022.

Cheloo are parte de aventura vieții lui

Echipajul Mihai Ban/Ştefan Cătălin Ion – ”Cheloo” a ocupat locul 72, terminând 2 h 10 min 08 sec de câştigătorul etapei desfăşurate între Ha’il – Qaisumah (255 km), spaniolul Carlos Sainz. În timpul cursei, echipa lor, Transylvania Rally Ria Team transmitea pe Facebook:

„Etapa 3 bucla Al Qaisumah – băieții sunt încă pe proba specială de 255 km și dovedesc un ritm bun. Bravo mecanicilor și lor – după ce rulează sute de km per etapă, în aceste prime zile au și fost nevoiți să lucreze la mășini, când în bivuac erau sub 10 grade Celsius. A fost foarte frig în nopțile din primele zile ale Raliului Dakar, pentru că s-a mers către nord/nord-est, bivuacul de aseară și cel din această seară fiind aproape de granița Arabiei Saudite cu Irak și Kuweit”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipajul Iacob Ilie Buhai Hoțea/Tudor Turdean s-a clasat pe 73, la 2 h 10 min 37 sec de Sainz. Ban/Ion se află pe 72, la 24 h 05 min 09 sec de lider, iar Buhai/Turdean ocupă poziţia a 77-a (din 87 de echipaje rămase), la 30 h 06 min 09 sec de lider.

„Vreau să le mulţumesc oamenilor care ne urmăresc, de-acasă. Sungurul lucru important, am terminat o zi de Dakar în timpul maxim acordat, am pierdut un singur CP (punct de control) şi nu mi-am pierdut poziţia pe road-book. Restul e o poveste gonflabilă. Vă mulţumesc frumos, abia aştept să mă întorc„, a transmis Cheloo.

Ce studii are juratul de la iUMOR?

Cheloo este unul dintre cei mai controversați artiști, dar și cel m

Cheloo și Mihai Ban la Dakar 2022

Sursa foto: Transilvania Rally Ria Team / Facebook

ai dur jurat al emisiunii iUmor. Acesta a intrat în industria muzicală la sfârșitul anilor 90, alături de ceilalți colegi din trupa Paraziții. Cântăreții și-au vândut și hainele de pe ei pentru a scoate prima piesă.

„Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, spunea Cheloo.

Acesta a urmat cursurile Liceului de Arte Nicolae Tonitza din Capitală, dar a ajuns să fie exmatriculat.

„Un bărbos într-un halat albastru, plin de ulei, care făcea trei tablouri pe care nu le-ar fi vrut nimeni”, a spus Cheloo.

Juratul iUmor a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să fie pictor, dar nici cântăreț de hip hop. Marea lui pasiune a fost muzica punk, potrivit România Tv.