Începe show-ul. Noul sezon „Chefi la cuțite” vine cu surprize și reguli noi

Începe show-ul. Noul sezon „Chefi la cuțite” vine cu surprize și reguli noi Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena1

„Chefi la cuțite”, unul dintre celele mai apreciate show-uri din România, vine la Antena 1 cu o ediție plină de surprize dar și cu reguli noi.

„Chefi la cuțite”este gata de start. Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care vin în platou. Așadar, show-ul  culinar de la Antena 1 se întoarce cu un nou sezon şi cu alţi juraţi, după plecarea chefilor Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu.

„Chefi la cuțite” vine cu surprize și reguli noi

Telespectatorii vor descoperi pentru prima dată bucuria audițiilor pe nevăzute, dar și tensiunea luptei pentru amulete. Show-ul va avea premiera pe 18 martie, de la ora 20:30 și va fi difuzat la Antena 1 luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Chef Richard Abou Zaki, născut la Piatra Neamț, are, la 26 de ani, o carieră culinară încununată de succes în Italia. Acesta deține patru restaurante. Primul dintre acestea, Retroscena, i-a adus o stea Michelin la numai opt luni de la inaugurare. Cel de-al patrulea, Controluce, a primit recent premiul „Inovația anului”, în cadrul unui eveniment de marcă de la Milano. Este una dintre cele mai importante distincții italiene într-o arie simbolică a bucătăriei italiene – pizzeriile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Chefi la cuțite”. Sursa foto: Antena 1

Cine este Ștefan Popescu

Ștefan Popescu, unul dintre cei mai apreciați din România. A fost Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală și a urmat cursurile de trei stele Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța. Și anume „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009.

Totodată, are experiența de trainer în bucătărie pentru cei pasionați de domeniul gastronomic indiferent de vârstă. Este li formator în cadrul HORECA Culinary School, dar și al școlii de mini chefi Kids Chef Academy. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

„Chefi la cuțite”. Sursa foto: Antena 1

„Chefi la cuțite” are un bucătar care a lucrat pentru Președinția României

Alexandru Sautner aduce expertiza culinară câștigată atât în Germania, unde a activat 22 de ani. A inaugurat trei restaurante, cât și în România. Acesta a îmbinat talentul în bucătărie cu priceperea pentru administrarea unei afaceri de succes în domeniul culinar. Implicat în mai multe business-uri horeca, este fondatorul Gioelia Cremeria. În prezent are 14 locații, iar în 2020 a lansat Oliveto, restaurantul cu specific mediteranean.

„Chefi la cuțite”. Sursa foto: Antena 1

Chef Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României. A fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, care oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În 2010, Chef Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar în 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

„Chefi la cuțite”. Sursa foto: Antena 1

Noul sezon Chefi la cuțite aduce surprize și reguli noi pentru chefi

Cu cei patru Chefi pe scaunele de jurați, sezonul 13 Chefi la cuțite va duce competiția gastronomică la un nou nivel.

Întrecerea între jurați se anunță încărcată de tensiune. Formatul show-ului urmând să dezvăluie noi reguli care vor face și mai intense luptele pentru amulete. Și asta pentru că, dincolo de avantajele pe care le aduc, acestea vor decide cine sunt cei trei Chefi care vor ajunge în etapa Confruntărilor dintre echipe, informează a1.ro.