„Chefi la cuțite”, ultimul episod din preselecții. Concurenții surpriză din emisiune

„Chefi la cuțite”, ultimul episod din preselecții. Concurenții surpriză din emisiune Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena1

În această seară, emisiunea „Chefi la cuțite” va prezenta ultimul episod din etapa de preselecții, înainte de a intra în bootcamp. Concurenții sunt hotărâți să își dovedească abilitățile culinare în fața celor patru bucătari, sperând să obțină cuțitul care să le asigure locul în etapele ulterioare ale competiției.

La fel ca în fiecare episod, concurenți de la mic la mare s-au prezentat în fața celor patru jurați pentru a-i impresiona. La fel a făcut și Cristian Marin, de numai 13 ani, care s-a înscris fără să se gândească la ideea că poate fi în dezavantaj față de ceilalți concurenți.

„Chefi la cuțite”, ultimul episod din preselecții

Adolescentul, care și-a început pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de nouă ani, pregătind mese pentru fratele său mai mic, își exprimă admirația pentru Gordon Ramsay. Acesta speră că jurații din emisiune îi vor evalua preparatul ca și cum ar fi fost realizat de un concurent adult.

Rămâne de văzut care va fi verdictul celor patru jurați de la „Chefi la cuțite”.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, în această seară, jurnalista Sonia Simionov de la Antena 1 se alătură emisiunii pentru a găti pentru prima dată alături de mama sa, Ileana.

Chefi la cuțite

Sursa foto: Instagram

Deși nu se consideră o specialistă în arta culinară, Sonia este hotărâtă să își demonstreze abilitățile în bucătăria „Chefi la cuțite”. E convinsă că va forma o echipă solidă alături de mama sa.

Jurnalista Sonia Simionov, în bucătărie alături de mama ei

„Mie chiar îmi place emisiunea. Am acceptat repede să vin atunci când mi-a propus Sonia, pentru că m-am gândit că este o experiență cu totul aparte.

Cele mai mari emoții le am legat de timp. Dacă voi reuși să mă încadrez sau nu în acea oră pe care o avem la dispoziție”, a declarat Ileana Simionov.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sonia Simionov (@soniasimionov)

La rândul ei, jurnalista de la Antena 1 a declarat că știe să gătească, însă mai mult chestiile de bază din bucătărie.

„Eu nu gătesc lucruri pompoase. Știu să fac lucrurile de bază. Când eram la liceu în Constanța, părinții erau mai mult în Cernavodă, pentru că acolo lucrau, și atunci, ca să-mi ajungă banii pe care mi-i trimiteau, trebuia să gătesc, pentru că era mai ieftin”, a povestit Sonia Simionov pentru Chefi la cuțite, potrivit observatornews.ro.