Evenimentul Zilei > Monden > Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală cruntă: „Plânge în fiecare zi“
Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală cruntă: „Plânge în fiecare zi“

Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală cruntă: „Plânge în fiecare zi“

Celine Dion și-a anunțat fanii că turneul său nord-american va fi anulat. Artista trece prin clipe înfiorătoare și se confruntă cu o boală autoimună. Vedeta a aflat de curând că are tulburări psihice. Familia o supraveghează zi și noapte.

Céline Dion (53 de ani) a anunțat la jumătatea lui ianuarie că anulează turneul său nord-american. Recent, a primit un diagnostic cutremurător. Medicii i-au spus că suferă de tulburări psihice, dar și de o boală autoimună.

”Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată citată de revista australiană ”Woman’s Day”.

Artista este supravegheată cu mare atenție de familia ei, mai ales de una dintre surori. Copiii săi îi sunt alături și încearcă să o salveze de boala care îi afectează picioarele. Apropiații au aflat că vedeta suferă și de tulburări psihice, un ”delir paranoic” legat de pierderea soțului său, René-Angélil. Celine Dion nu a trecut peste moartea omului pe care l-a iubit.

”Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

Celine Dion e ținută la pat

”Céline Dion ar plânge în fiecare zi. Ea ar auzi vocea soțului său ca un ecou la vocea sa și ar vorbi de asemenea cu tatăl său în gândurile ei. Cu toate acestea, dacă starea sa fizică i-o va permite, se va întoarce pe scenă. E o luptătoare. Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată.

Sursa: arhiva EVZ

Vedeta urma să înceapă turneul pe 9 martie 2022 la Denver şi să urce pe scenă în circa 15 oraşe americane şi canadiene până pe 22 aprilie. Spectacolele au fost, de asemenea, anulate, pentru că recuperarea cântăreţei, care suferă de “spasme musculare severe şi persistente”, “durează mai mult decât s-ar fi aşteptat”, susține staff-ul artistei într-un comunicat.

„Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctorii”, a scris Celine Dion pe internet.

„De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!” a declarat la sfârșitul anului trecut Celine Dion.