Evenimentul ZileiActualitateProblemele de sănătate ale lui Celine Dion s-au accentuat. Când va veni la București? S-au anunțat noi date pentru concertele amânate

Problemele de sănătate ale lui Celine Dion s-au accentuat. Când va veni la București? S-au anunțat noi date pentru concertele amânate

Problemele de sănătate ale lui Celine Dion s-au accentuat. Când va veni la București? S-au anunțat noi date pentru concertele amânate
Aflată într-o stare precară de sănătate, îndrăgita cântăreață Celine Dion şi-a anulat din nou, la sfatul medicilor, turneul anunțat pentru America de Nord. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe contul său de Instagram.

„Sperăm că totul va fi bine, dar presupun că trebuie să am mai multă răbdare şi să urmez tratamentul pe care mi l-au prescris doctorii”, a scris Celine Dion pe internet.

Problemele de sănătate s-au agravat pentru vedeta canadiană încă din toamna anului trecut. Are spasme musculare persistente și severe care o împiedică să susţină un concert. Turneul prin Statele Unite urma să înceapă în martie la Denver şi să se încheie în aprilie în Washington DC.

Planul cu concertul de la București a rămas neschimbat

Concertul pe care Celine Dion trebuia să îl susţină pe 29 iulie 2020 la Arena Naţională din Bucureşti, amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost din nou reprogramat în contextul pandemiei de Covid-19.

Cântăreața era aşteptată să susţină o serie de spectacole în Europa. A anunțat că totul se amână pentru 2023. Planurile au rămas deocamdată neschimbate, inclusiv în privința concertului pe care ar trebui să-l susţină pe 11 iunie 2023, la Bucureşti.

Primele scuze pentru anularea concertelor din 2022 au venit. „De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!” a declarat la sfârșitul anului trecut Celine Dion.

După ce amânase concerte din cauza pandemiei, cântăreața îşi anulase deja și spectacolele programate în Las Vegas între noiembrie 2021 şi februarie 2022. Ea ar fi trebuit să îşi reia turneul pe 9 martie 2022 la Denver şi să urce pe scenă în circa 15 oraşe americane şi canadiene până pe 22 aprilie. Spectacolele au fost, de asemenea, anulate, pentru că recuperarea cântăreţei, care suferă de “spasme musculare severe şi persistente”, “durează mai mult decât s-ar fi aşteptat”, susține staff-ul artistei într-un comunicat.

Primele 52 de concerte ale turneului au avut loc înainte de începerea pandemiei în martie 2020.

O veste bună ar fi faptul că rămân programate spectacolele din etapa europeană a turneului „Courage”.


Accesează: