Evenimentul ZileiSocialCele mai cunoscute piese din 2021. O melodie a avut peste 300 de milioane de vizualizări

Cele mai cunoscute piese din 2021. O melodie a avut peste 300 de milioane de vizualizări

Cele mai cunoscute piese din 2021. O melodie a avut peste 300 de milioane de vizualizări
Anul 2021 a venit la pachet cu o mulțime de hituri muzicale. 10 piese au ajuns în topuri, iar probabilitatea ca acestea să fie ascultate și în 2022 este mare. Află care sunt cele mai îndrăgite melodii!

Criticii revistei Time au ales cele mai interesante melodii din 2021. Sunetele reflexive de pe „VBS” a lui Lucy Dacus și ritmurile lui „Pepas”, de Farruko au ajuns în topuri. Află care sunt piesele anului!

Locul 10: „Woman” – Doja Cat

Doja Cat este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume. Aceasta a dat lovitura cu ritmurile afro, închinate divinului feminin. Melodia a arătat talentul cântăreței, dar și versatilitatea de care dă dovadă. Aceasta are peste 14,5 milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube al artistei.

Locul 9: „Wilder Days” – Morgan Wade

Versul „YOU USED TO LOVE THE SMELL OF CIGARETTE SMOKE!” („Cândva iubeai mirosul tutunului”) a devenit viral, iar populația s-a îndrăgostit instant de noua piesă. Morgan Wade reușește să reamintească energia și nebunia tinereții, dar și nostalgia pe care o simt multe persoane. Artista a dovedit că este o solistă country de succes.

Locul 8: „La Mama de La Mama”- El Alfa

La Mama de La Mama”, o colaborare între rapperii dominicani El Alfa şi El Cherry Scom şi CJ, din Staten Island a fost extrem de apreciată de internauți. Hitul a fost lansat în luna aprilie și a ajus la 110 milioane de vizualizări.

Locul 7: „Good 4 U” – Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo s-a bucurat de o mulțime de hituri în 2021. Melodia „Good 4 U” a reamintit de nebunia punk rock și a arătat cât de multe lucruri poți face cu o chitară. Aceasta a ajuns la peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Locul 6: „Twerkulator” – City Girls

„Twerkulator este imnul fetelor și a reușit să facă până și cele mai timide persoane să danseze. Noul hit este perfect pentru o petrecere de Crăciun sau Revelion.

Locul 5: „Monster”- Yoasobi

Trupa a obţinut premiul „Artistul anului” la MTV Video Music Awards Japonia. „Monster”, versiunea în engleză a hitului, are dinamismul caracteristic soliștilor și conține cromatică jazz, elemente rock. Aceasta are peste 160 de milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Locul 4: „VBS”, Lucy Dacus

Piesa „VBS” e inspirată din povestea lui Dacus la o tabără creştină și evidențiază nuanţele întunecate de nihilism ce se suprapun evlaviei. „Your dad keeps his sleeves down through the summer for a reason / Your mother wears her makeup extra thick for a reason” cântă Dacus.

Locul 3: „All Too Well (Taylors Version)”, Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift au așteptat cu nerăbdare noua melodie a artistei. Cântăreața vorbește pentru prima data despre despărțirea de Jake Gyllenhaal. Hitul durează 10 minute.

Locul 2: „Essence” – WizKid ft. Justin Bieber şi Tems

„Essence” a lui Wizkid era foarte apreciată din 2020, dar prezența lui Justin Bieber şi Tems a dus piesa în trending. Tema melodiei este senzualitatea și iubirea.

Locul 1: „Pepas” – Farruko

Piesa dance conține beaturi reggaeton și o tentă de guaracha (o ramificaţie a house-ului tribal din America Latină), începe cu o fredonare înceată, care urcă până la un refren triumfător, condimentat cu o doză sănătoasă de EDM. Fanii au ascultat-o pe repeat și a ajuns în topuri în toată lumea, potrivit Libertatea.


Accesează: