Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai mare secret al Reginei a fost dezvăluit. Relaţia dintre ea şi Harry este motivul discordiei la Palat. Un simplu gest demască totul
Cel mai mare secret al Reginei a fost dezvăluit. Relaţia dintre ea şi Harry este motivul discordiei la Palat. Un simplu gest demască totul

Cel mai mare secret al Reginei a fost dezvăluit. Relaţia dintre ea şi Harry este motivul discordiei la Palat. Un simplu gest demască totul

Regina Elisabeta a depus eforturi „de nenumărate ori” pentru a-și arăta afecțiunea pentru prințul Harry, indiferent de ce a făcut sau a spus nepotul său, a declarat un expert regal.

Expertul regal a subliniat că,  de multe ori, regina și-a propus să își reafirme afecțiunea față de nepotul ei citând din una dintre „rarele declarații personale” ale reginei de la Summring-ul Sandringham din ianuarie trecut, unde monarhul a spus: „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiți ai familiei mele”.

Ce are în plus Harry faţă de William, de îl preferă Regina pe Harry indiferent ce ar face?

Orice ar face prințul Harry, regina nu a încetat să-și arate afecțiunea față de nepotul preferat. Expertul regal a amintit de o declarație la începutul acestui an, în care regina i-a numit pe ducele și ducesa de Sussex „membrii familiei mult iubiți”.

Elser a scris: „Veștile că Regina Elisabeta a ajuns să-l includă pe Harry atunci când vine vorba de Crăciun au fost dezvăluite anul trecut, când editorul regal al Daily Mail, Rebecca English, a raportat că, înainte de Crăciunul din 2019, monarhul a fost nevoit în cele din urmă să-l sune pentru a afla dacă el și familia lui s-ar alătura celorlalți la Sandringham”.

Aici este important de precizat de la început … că Regina Elisabeta a II-a nu sună pe nimeni niciodată, nici măcar pe propria ei familie. Ei o caută de obicei.

Sărbătorile de Crăciun sunt un moment oportun pentru a reuni familia

Comentariile expertei regale Elser apar pe fondul zvonurilor că Harry și Meghan s-ar putea întoarce în Marea Britanie de Crăciun pentru a fi împreună cu familia la Windsor.

Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru revista Closer: „Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie.

Au încă Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie. Crăciunul este privit ca o oportunitate. „S-ar putea să existe o înmuiere, care ar putea deschide calea pentru o vindecare a rupturii familiei.”

În plus, întoarcerea specială de Crăciun ar putea fi, de asemenea, o șansă din partea ducilor de Sussex de a-i face o mare bucurie reginei s-o cunoască în sfârşit pe Lilibet și să-l revadă pe Archie.

Richard Eden a scris pentru MailOnline: „Prințul Harry ar putea să-i aducă pe Meghan și fiica lor, Lilibet, care încă nu a întâlnit niciun alt membru al Familiei Regale”.

Nici Meghan Markle, nici fiul ei Archie nu s-au întors în Marea Britanie de la plecarea în 2019, iar Lilibet nu a întâlnit încă niciun membru al familiei regale în persoană, scrie Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: