Evenimentul Zilei > Monden > Britanicii sub stare de șoc. Harry și Meghan Markle fac o ofertă „uluitoare” reginei Elisabeta
Britanicii sub stare de șoc. Harry și Meghan Markle fac o ofertă „uluitoare” reginei Elisabeta

Britanicii sub stare de șoc. Harry și Meghan Markle fac o ofertă „uluitoare” reginei Elisabeta

La câteva luni după ce au atacat familia regală britanică, Meghan Markle şi prințul Harry vin cu o propunere extrem de curajoasă pe care doresc să o prezinte reginei Elisabeta.

Perechea ar fi cerut o întâlnire privată cu regina Elisabeta și speră să planifice botezul la castelului Windsor pentru fiica lor, Lilibet, a declarat o sursă pentru The Sun.

Vestea că doresc o întâlnire cu regina a lăsat personalul palatului fără cuvinte. De asemenea şi britanicii au rămas șocați de îndrăzneala ducilor de Sussex că își doresc să facă botezul în Marea Britanie

De ce ar mai dori așa ceva când ducii de Sussex au rupt orice relaţie cu familia regală mutându-se definitiv în SUA

O sursă apropiată de-a cuplului a declarat: “Harry și Meghan au făcut această ofertă și multă lume e șocată de curajul de care au dat dovadă. Chiar dacă își doresc într-adevăr să o vadă pe Regină, este neașteptat având în vedere prin câte a trecut Majestatea Sa din cauza lor anul acesta”.

Palatul regal nu a răspuns la cererea lui Harry și Meghan, deși sursa a adăugat că Regina Elisabeta „încă îi îndrăgește foarte mult Harry și ar dori să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de această mișcare, în special de la Meghan, după tot ceea ce s-a întâmplat”.

Meghan Markle și Prințul Harry au revenit la gânduri mai bune sau pierd din popularitate şi aplică o nouă tactică

Este știut faptul că Meghan nu suportă ideea ca în viitor să intre într-un con de umbră, mai ales că de tânără avea planuri mari cu viața sa, dând târcoale Casei Regale britanice, conform dezvăluirilor făcute de prietenele ducesei. Cu toate acestea, toată lumea e surprinsă de strategia pe care au abordat-o cei doi.

Și Harry a trimis o „ramură de măslin” către familia sa în timp ce el și Meghan planifică un botez pentru Lilibet, în vârstă de patru luni, posibil la Castelul Windsor.

„Personalul Majestății Sale nu a răspuns până acum. De fapt, s-a discutat și despre Crăciun – și dacă ar trebui trimisă o invitație lui Harry și Meghan, după ce au respins-o una anul trecut”.

„De aceea este cu atât mai surprinzător faptul că această ofertă pentru o întâlnire a fost făcută acum”. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, iar reprezentanții lui Harry și Meghan, de asemenea, nu au răspuns încă solicitărilor, relatează The Sun.