Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai bun JOB? Ce declară femeia care testează JUCĂRII SEXUALE şi câştigă aproape 30.000 de DOALRI pe an
Cel mai bun JOB? Ce declară femeia care testează JUCĂRII SEXUALE şi câştigă aproape 30.000 de DOALRI pe an

Cel mai bun JOB? Ce declară femeia care testează JUCĂRII SEXUALE şi câştigă aproape 30.000 de DOALRI pe an

Biroul său este plin de jucării sexuale, pe care le testează pentru companiile de profil şi le face recenzie pe blogul personal. Pentru activitatea ei, este remunerată cu 30.000 de dolari, pe an.

Cara Houiellebecq a declarat că a devenit blogger erotic în urmă cu cinci ani. La locul de muncă l-a cunoscut şi pe actualul ei partener de viaţă, cu care are doi copii.

Pe biroul său stau 2.000 de jucării sexuale, care îi sunt livrate cinci zile pe săptămână, iar Cara îşi petrece şapte ore pe zi testându-le. A declarat că, "în numele jobului", are săptămânal 15 orgasme.

"E un job grozav. Înainte, am lucrat la o bancă, dar nu m-aş întoarce niciodată acolo. Aici, nu mă plictisesc niciodată", a declarat aceasta, citată de Daily Mail.

Iniţial, Cara nu câştiga mult din recenziile pe care le făcea pe blog, însă, într-o zi, o mare companie de jucării sexuale a dat peste site-ul ei şi a început să o plătească consistent pentru activitatea ei. În prezent, companii din toată Marea Britanie îi trimit gratis astfel de obiecte, pentru a le testa.

Deşi este încântată de jobul ei, Cara a recunoscut că nu le va spune niciodată copiilor ei, de nouă ani şi, respectiv 19 luni, despre modul în care îşi câştigă exustenţa.

Cara Houiellebecq a câştigat doi ani consecutivi premiul pentru cel mai bun jurnalist erotic.