Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai „NEBUN” cuplu din 2017! El este un FUGAR, ea o STARLETĂ de la Hollywood | Galerie FOTO
Cel mai „NEBUN” cuplu din 2017! El este un FUGAR, ea o STARLETĂ de la Hollywood | Galerie FOTO

Cel mai „NEBUN” cuplu din 2017! El este un FUGAR, ea o STARLETĂ de la Hollywood | Galerie FOTO

Zvonurile în privința relației neașteptate pe care Julian Assange o are cu una dintre cele mai cunoscute personaje din viața mondenă a lumii sunt confirmate!

Actrița americano-canadiană Pamela Anderson a sugerat într-un interviu acordat unui post de radio australian că are o relație cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, informează madame.lefigaro.fr. 

În cadrul unui interviu acordat postului de radio australian ''Kyle and Jackie O'', Pamela a lăsat de înțeles că este apropiată intim de fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

Primele zvonuri despre această relație datează de la începutul lunii februarie, printr-un articol din New York Post. Pamela, în vârstă de 49 de ani, îl vizitează frecvent pe Assange care se află în exil la Ambasada Ecuadorului din Londra, unde trăiește izolat din 2012. 

În studioul postului de radio citat, actrița nu a negat: "Am petrecut mai mult timp vorbind cu Julian decât cu toți foștii mei soți împreună", a spus ea joi. La întrebarea îndrăzneață a realizatorului "Te-ai sărutat cu Julian?", ea a răspuns, jenată: "Nu s-a pus niciodată problema ca această (relație) să devină romantică. A fost doar o chestiune de unire a forțelor pentru a face ceva important. Dar lucrurile se întâmplă, desigur".