Cei mai tari beţivi...din filme! | VIDEO

Cei mai tari beţivi...din filme! | VIDEO

S-au "îmbătat" bine de tot şi au fost convingători. Este vorba despre actorii care au interpretat roluri de beţivi, fără alcool în sânge.

Primul pe listă este Mickey Rourke în filmul "Barfly". Criticii au notat la vremea respectivă că având în verdere trecutul său "tulbure" nu e de mirare că Mickey Rourke s-a descurcat bine în rolul de beţiv. În "Barfly" este Henry Chinaski, un scriitor băutăuş şi alcoolic, care îşi pierde vremea prin baruri. Filmul este inspirat din viaţa scriitorului Charles Bukovski, iar alături de Mickey mai apare şi Faye Dunaway care este şi ea destul de "afumată".

Simpatie şi alcool

Urmează Johnny Depp în "Piraţii din Caraibe", căpitanul Jack Sparrow este unul dintre cei mai simpatici beţivi din istoria cinematografiei. Nu poate fi omis Nicholas Cage în "Leaving Las Vegas". Cage îl întruchipează pe Ben Sanderson, un scenarist alcoolic de la Hollywood, care pare că îşi doreşte să moară în comă alcoolică, iar rolul i-a adus premiul Oscar pentru interpretare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Billy Bob Thornton în "Bad Santa", cel mai neconvenţional Moş Crăciun din istoria cinematografiei, care îi amuză pe unii şi îi oripilează pe alţii. Cel mai bun prieten al lui este un pitic cu care dă spargeri în malluri, şi...cam în orice lichid cu multe grade.

Lista cu cei mai tari beţivi...din filme poate fi mai lungă, dacă tabloidele americane nu ar fi sărit peste "beţivii" din filmele clasice, dar acesta este deja alt subiect.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/JD-ss0NFwV8" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe>