Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai tare glumă după fonfleul care anunța dispariția Florin Salam. Când va mai cânta manelistul pe scenele de la PRO TV
Cea mai tare glumă după fonfleul care anunța dispariția Florin Salam. Când va mai cânta manelistul pe scenele de la PRO TV

Cea mai tare glumă după fonfleul care anunța dispariția Florin Salam. Când va mai cânta manelistul pe scenele de la PRO TV

După ce s-a lămurit faptul că știrea care anunța decesul lui Florin Salam era doar „o gogoașă”, în mediul online au început să apară și glume. Iată care a fost cea mai reușită din tot ce au produs internauții.

Știrea care a făcut furori în România, în ultimele zile, a fost, de fapt, un fake news. Decesul lui Florin Salam, anunțat de un site de știri, s-a dovedit a fi un fonfleu ce va rămâne în istoria negativă a presei. „A curs multă cerneală”, s-ar fi spus în perioada în care presa tipărită domina piața mass-media. Acum, pe tema subiectului s-a bătut vârtos în tastaturi și s-a asezonat totul cu emoticoane. Hâtrii de serviciu au glumit pe tema „morții” manelistului.

Gluma care a făcut furori pe net, după știrea legată de Florin Salam

Cea mai inspirată poantă este una bine dozată, compusă din două replici. Și are legătură cu cei doi protagoniști: Florin Salam și PRO TV (prin siteul de știri care a lansat fonfleul).

„Reporter: Domnule Florin Salam, o să mai cântați vreodată la PRO TV?

Florin Salam: Nici mort!”

Ce transmitea manelistul

Gluma are la bază și trecutul încărcat de apariții ale lui Florin Salam la postul respectiv. Manelistul făcea o adevărată desfășurare de forță în platourile emisiunilor la care era invitat.

„Acum 3-4 zile am cântat în direct. Eu sunt mereu printre oameni. Vreau să vă spun că trebuie să luați în serios covidul ăsta. Să trec la subiect. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, Mă refer la familia mea, la prietenii mei. Eu sunt bine. Sunt în spital, dar în 2-3 zile o să fiu acasă. Nu vă mai îngrijorați. Mi-a fost puțin rău. Nu îmi vine să cred că ce s-a spus. Nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care au stat cu grijă pentru mine. Cei care ați creat problema asta, nu știu dacă ați câștigat ceva din asta. Îmi iubesc familia. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Vă pup. Stați liniștiți.”, dezmințea Florin Salam, știrea care anunța moartea sa.

Prin vocea avocatului său, el a anunțat și că va da în judecată siteul respectiv, pentru că s-a vorbit și despre dispariția sa din cauza consumului de droguri.