Evenimentul ZileiMondenAndi Moisescu a lăsat-o mască pe Andreea Esca! Dezvăluire incredibilă despre vedeta PRO TV. S-a aflat salariul acesteia

Andi Moisescu a lăsat-o mască pe Andreea Esca! Dezvăluire incredibilă despre vedeta PRO TV. S-a aflat salariul acesteia

Andi Moisescu a lăsat-o mască pe Andreea Esca! Dezvăluire incredibilă despre vedeta PRO TV. S-a aflat salariul acesteia
Salariul pe care îl încasează Andreea Esca de la Pro TV a fost subiectul a numeroase speculații și glume, de-a lungul timpului. Mulți au fost cei care și-au încercat încercat norocul și au încercat să smulgă această informație de la cunoscuta prezentatoare. Nu au avut succes. Valoarea salariului Încasat de Andreea Esca pare a fi unul dintre cele mai bine păzite secrete din lume.

De această dată, cel care a făcut bancuri pe seama subiectului a fost chiar colegul de trust al vedetei, Andi Moisescu. Discuția despre salariul Andreei Esca a fost deschisă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde vedeta a fost invitată. Ea a vorbit despre ținutele scumpe pe care și le cumpără, spunând că nu are habar cât a plătit pe cea mai scumpă achiziție vestimentară pe care a făcut-o.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nici o importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nici o idee cât am dat cel mai mult”, a relatat Andreea Esca, în emisiunea „La Măruță”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ascultând-o, Andi Moisescu nu a ratat ocazia și a intervenit în discuție, lăsându-și colega fără replică. El a spus că e normal ca Andreea Esca să nu știe câți bani a plătit pentru cea mai scumpă ținută a ei. Ba mai mult, este foarte probabil, a continuat Andi Moisescu, ca ea să nu știe nici câți bani primeștepe statul de plată de la Pro TV.

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, «E ok, introduceți PIN-ul, și tot cu ochii închiși o face»”, a glumit juratul de la show-ul „Românii au talent”.

Gluma lui Andi Moisescu a lăsat-o pe Andreea Esca fără replică.

Sursa foto: PRO TV

Speculațiile despre salariul Andreei Esca

De altfel, vedeta Pro TV s-a ferit de fiecare dată să dea detalii despre veniturile pe care le obține din munca pe care o face în trustul de pe Pache Protopescu. Subiectul este considerat tabu, Andreea Esca evitând cu eleganță, de fiecare dată când i se cere, să dea detalii despre salariul pe care îl primește.

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România. Jurnalista apare la televizor, seară de seară, încă din anul 1995. Iar speculații și zvonuri despre salariul pe care îl încasează de la Pro TV s-au făcut cam tot din acea perioadă. Andreea Esca nu a vorbit niciodată deschis despre salariul ei.

Iar subiectul pare mai bine păzit decât orice alt secret de stat a cărui dezvăluire ar putea duce la un dezastru planetar.


Accesează: