Doar că se confruntă cu rezistența avocaților victimelor care încă vor să dea în judecată proprietatea pentru traumele suferite de victime.

Un avocat al moșiei lui Jeffrey Epstein a dezvăluit că va detalia un program de soluționare a cererilor la o instanță din Insulele Virgine americane. Epstein își depusese testamentul pe teritoriul SUA înainte de a-și lua viața, potrivit examinatorului medical din New York, într-o celulă de închisoare din Manhattan, în august.

Pedofilul condamnat găsit spânzurat aștepta un proces pentru acuzații de trafic de copii

Teoreticienii conspirației se întreabă dacă s-a omorât cu adevărat. Totuși, aceste provocări nu au oprit formularea proceselor în legătură cu moșia. Aşadar, femeile care-l acuză pe Epstein de abuz sexual încă vor să depună cereri împotriva moșiei, în valoare de 577 milioane de dolari, spun avocații.

Avocata Roberta Kaplan, care reprezintă o victima a lui Epstein, potrivit e-mailurilor depuse în instanță, a spus că orice fel de soluționare, „până la urmă, este o stradă cu două sensuri”. Kaplan s-a plâns, spunând că este „uimitor” faptul că avocații moșiei ar fi depus planul în Insulele Virgine fără să discute mai întâi despre program. „De fapt, se simte ca o continuare a crimelor și abuzurilor sale după moartea sa”, a mai spus avocata citată de Daily Mail.