Evenimentul Zilei > Social > Vis îndeplinit pentru Coldea și Kovesi. Cazul Caracal deschide o controversă uriașă
Vis îndeplinit pentru Coldea și Kovesi. Cazul Caracal deschide o controversă uriașă

Vis îndeplinit pentru Coldea și Kovesi. Cazul Caracal deschide o controversă uriașă

Executivul a pus în dezbatere publică proiectul de OUG în care obligă operatorii de telefonie să colecteze şi să furnizeze datele de identificare ale celor care au cumpărat cartele prepay.

Cei care vor cumpăra astfel de cartele vor fi obligați să își dea datele personale, dar acestea vor fi folosite doar în cazul în care vor suna la 112.

Victor Ciutacu a constatat că ceea ce nu s-a reușit prin reținerea lui Toni Greblă, pe vremea când era judecător la CCR, după ce Curtea a decis că este neconstituțională o astfel de lege, se întâmplă sub guvernarea PSD și ALDE. Aceste partide și-au asumat, într-o perioadă, lupta pentru drepturile românilor împotriva așa-numitului „stat paralel”.

„Avem o confirmare oficială a identității oamenilor SRI în guvern”, spune Ciutacu.

„N-au reușit securiștii, cu Coldea și Kovesi primadone, umflându-l pe Greblă din iatac, uite că le iese acum pe indignarea colectivă. Dincolo de faptul că avem o confirmare oficială a identității oamenilor SRI în guvern, sunt curios ce părere au judecătorii în robe purpurii de mangleala asta.

Altfel, întreb și eu spre pădure, ca unul monitorizat pe toate canalele și cu toate tehnologiile posibile, nu vreți să ne băgăm și câte un cip în cur? Că-n cap înțeleg că-i pune fie-sii o isterică de la #rezist speriată de cutremure și n-aș vrea să mă amestec cu oamenii loviți de soartă la mansardă.”, scrie Ciutacu.

Jurnalistul a adăugat și un P.S., când a aflat că Guvernul încă nu a adoptat OUG, ci a pus-o doar în dezbatere publică.

„Au sărăt căprarii de la Victoria să dezmintă, cică e DOAR în dezbatere publică. OK, rămâne cum am stabilit: tot niște securiști obosiți și penibili rămâneți!”, a adăugat Victor Ciutacu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: