Evenimentul Zilei > Sport > Ce se întâmplă cu antrenorul Dan Petrescu. Vestea așteptată de fanii CFR
Ce se întâmplă cu antrenorul Dan Petrescu. Vestea așteptată de fanii CFR

Ce se întâmplă cu antrenorul Dan Petrescu. Vestea așteptată de fanii CFR

Antrenorul Dan Petrecut va continua să antreneze la Cluj, pe CFR, echipa care a devenit campioană a României pentru a treia oară consecutiv și a șasea oară în istoria clubului.

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga a anunțat, la scurtă vreme după ce clujenii au îmbrăcat tricourile de campioni, că Dan Petrescu, Bursucul, așa cum mai este cunoscut, va continua să antreneze la Cluj. Astfel, patronul celor de la CFR a infirmat zvonurile despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la echipa de sub Gruia.

„Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu”, a declarat patronul celor de la CFR, Neluţu Varga, într-o intervenție televizată.

Informația a fost întărită și de Marius Bilaşco, conducătorul clubului din Cluj, după partida cu Universitatea Craiova, câștigată de CFR Cluj cu 3-1.

„Da, Dan Petrescu va rămâne. (…) Vă dați seama că Dan Petrescu e prezent în orice moment la echipă. Așa cum a zis și Arlauskis, e antrenorul care a reușit să câștige trei titluri la rând, cu o echipă din provincie. Rămâne aici”, a declarat Marius Bilașco după meci.

După victoria pe care a înregistrat-o la Craiova, CFR Cluj a devenit campioana României pentru a 6-a oară, iar Dan Petrescu a obținut al patrulea titlu în Liga 1. Primul a fost cel cucerit în 2009 cu Unirea Urziceni, fiind urmate de cele 3, la rând, obţinute acum cu CFR Cluj. El mai are la activ Supercupa României din 2015, cu ASA Tg. Mureș, dar și Cupa Chinei, obținută în 2015, cu Jiangsu.

La meciul de la Craiova, câștigat în final de ardeleni cu scorul de 3-1, antrenorul Dan Petrescu nu a stat pe banca celor de la CFR Cluj.

În acest moment, CFR Cluj a egalat, în clasamentul all-time al titlurilor, pe UTA și Chinezul Timișoara. Până astăzi, UTA era cea mai titrată echipă din provincie aflată în activitate. CFR a mai fost campioană în 2008, 2010, 2012, 2018 și 2019. Ioan Andone a adus primul titlu în Gruia, iar italianul Andrea Mandorlini a stat pe bancă la cel de-al doilea triumf al ardelenilor.

Breaking News. CFR Cluj, campioană a României pentru a treia oară consecutiv

FCSB are meci azi, iar Coman se relaxează cu Ioana Timofeciuc, pe o barcă. FOTO!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.