Evenimentul ZileiActualitateCe s-a întâmplat la casa lui Emi Pian, după înmormântare. A devenit loc de pelerinaj

Ce s-a întâmplat la casa lui Emi Pian, după înmormântare. A devenit loc de pelerinaj

Ce s-a întâmplat la casa lui Emi Pian, după înmormântare. A devenit loc de pelerinaj
A fost freamăt total la casa celui care a fost omorât de un rival din lumea interlopă.

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor a fost înmormântat, ieri, cu fast. Mii de persoane au venit pentru a-și lua rămas bun de la bărbatul ucis de un rival din gruparea Rinu. La ceremonia funerară au participat mulți interlopi, dar și maneliști cunoscuți ca Florin Salam sau Sorin Copilul de Aur. Procesiunea a început la casa lui Pian, aflată lângă Penitenciarul Rahova, acolo unde ispășește o pedeapsă tatăl celui dispărut.

Duminică seara, după înmormântare, lucrurile s-au mai calmat. Pe parcursul priveghiului, locuința a fost plină de oameni, care i-au adus un omagiu lideului clanului Duduienilor. Destule persoane rămăseseră aproape de miezul nopții la casa lui Emi Pian, iar afișele cu chipul său se aflau încă pe garduri, conform cancan.ro.

„Dacă se uită frații mei la live-ul ăsta, eu unul pot să le spun direct… Îi iubesc foarte mult! Pe toți în egală măsură”, transmitea Emi Pian cu câteva zile înainte de-a fi ucis, în timpul unui live făcut pe contul de Facebook.

Legat de o posibilă răzbunare a apropiaților lui Pian, frații acestuia au anunțat pe rețele de socializare. „Duşmanii să nu creadă că rămâne aşa, pentru că nu va rămâne aşa. Vine şi plata! Asta n-are cum să rămână fără plată vreodată în viaţa asta!”

Pe de altă parte, finul acestuia afirma că oamenii legii ar trebui să-și facă datoria. „Poliţia să îşi facă datoria faţă de noi, suntem cuminţi, Poliţia e aici… Noi ne-am speriat, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi…

Să putem să stăm la priveghi… Ne-a şocat câtă poliţie vine…  că ne răzbunăm, niciodată! Dumneavostră şi Poliţia aveţi dreptate, nu s-a mai ţinut cont…

(referitor la faptul că la priveghi nu s-au respectat măsurile impuse în pandemie) Ne pare rău, am plâns, am urlat cu masca, nu putem, că nu suntem câini… Credem, că avem şi noi copii, suntem îndureraţi, Poliţia să îşi facă datoria, să ne lase… E prea multă poliţie, Emi nu e de temut, a fost cuminte.

Lui nu îi plăceau discuţiile. Uitaţi unde s-a ajuns! Poliţia să îşi facă datoria, nu e niciun plan de răzbunare, nu ştim ce s-a întâmplat, nu ştim nimic.”

 


Accesează: