Evenimentul Zilei > Politica > Ce politician a anunțat la urne că va deveni tătic. Este știrea momentului în ziua votului!
Ce politician a anunțat la urne că va deveni tătic. Este știrea momentului în ziua votului!

Ce politician a anunțat la urne că va deveni tătic. Este știrea momentului în ziua votului!

Nu doar candidații au avut emoții în ziua alegerilor.

Și alți politicieni s-au prezentat cu trac la urne. Este cazul vicepreședintelui Senatului, Mihai Goțiu. Senatorul USR a votat la secția nr. 50 din Cluj-Napoca și a profitat de prezența jurnaliștilor pentru a face următorul anunț.

„Peste trei săptămâni o să devin tătic şi am venit să votez pentru viitorul fetiţei mele”, a spus Mihai Goțiu, citat de Antena 3.

Ce fel de viitor își dorește Goțiu pentru fiica sa? „Un viitor în care să trăiască într-o ţară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munţi, în care aerul din oraş să nu fie poluat, într-o ţară în care să aibă parte de o educaţie cu adevărat sănătoasă şi de calitate, într-o ţară în care să putem circula liniştit pe autostrăzi, pe şosele, pe căile ferate din România”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.