Evenimentul Zilei > Monden > Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță și ce venituri adună, lunar, cele două vedete de la PRO TV
Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță și ce venituri adună, lunar, cele două vedete de la PRO TV

Ce mașini conduc Andra și Cătălin Măruță și ce venituri adună, lunar, cele două vedete de la PRO TV

Andra și Cătălin Măruță se numără printre vedetele PRO TV și au venituri importante. Pe ce mașini se bazează cei doi după ce și-au mărit familia.

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună din anul 2005, iar relația s-a schimbat în totalitate, după venirea pe lume a celor doi copii: David și Eva. Mărirea familiei a însemnat și adaptarea nevoilor, astfel încât cele două vedete și-au achiziționat mașini pe măsura necesităților.

Mașina „de familie” este un Volvo XC90

Prezentatorul de la Pro TV conduce acum un Volvo XC90, bolid al cărui preț ajunge la 63.000 de euro. Acesta este și mașina de familie a cuplului. Pe lângă acesta autoturism, Cătălin Măruță mai are un Mercedes GLA 200, care valorează aproximativ 50.000 de euro. 

În ultimii ani, realizatorul emisiunii „La Măruță” a mai condus un Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro, în 2012 un Range Rover de 55.000 de euro, iar în 2014 un Mercedes C 220 de 40.000 de euro, conform playtech.ro.

Surse din cadrul PRO TV spuneau, în urmă cu câțiva ani, că salariul lunar al lui Cătălin Măruță ajungea la suma de 15.000 de euro. Între timp, show-ul a fost mutat și nu mai este în prime time. Astfel, în aceste condiții, și salariul realizatorului TV a fost micșorat.

De partea cealaltă a familiei, Andra ar încasa 8.000 – 10.000 de euro de la emisiunea „Românii au talent” și cam aceleași venituri ar avea și pentru că este jurat la „Vocea României”.

6.000 de euro, tariful pe care îl are Andra pentru o cântare

Andra are venituri importante din domeniul muzical, acolo unde se află în topuri de mulți ani. Pentru o cântare ar încasa în jur de 6.000 de euro.

„Primele premii au fost atunci când m-am lansat cu melodia „În noapte mă trezesc” au fost pentru cel mai bun debut, după care cea mai bună ascensiune, apoi au urmat cele de cea mai bună voce, cel mai bun album, cea mai bună piesă, și au continuat. Cred că ăsta a fost cel mai „greu” , ca să zic așa, examen pentru mine ca și artist, să mențin același succes mereu. Să câștig aceste premii. Nu neapărat pentru premii fac acest lucru, astea sunt o dovadă a faptului că reușești să faci ceea ce ți-ai propus. Să ajungă muzica la oameni”, a spus Andra, pentru evz.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: