Evenimentul Zilei > Monden > Ce-i făcea Michael fiicei? Când trebuia s-o îmbrace o… După, ea a vrut să se omoare!
Ce-i făcea Michael fiicei? Când trebuia s-o îmbrace o…  După, ea a vrut să se omoare!

Ce-i făcea Michael fiicei? Când trebuia s-o îmbrace o… După, ea a vrut să se omoare!

Ajunsă la 22 de ani, fiica legendarului Michael Jackson a dezvăluit că îl ura pe tatăl ei pentru că ţinea morţiş să arate ca o păpuşă.

Paris Jackson a recunoscut recent că îl ura pe cel supranumit The King of Pop din cauza faptului că o îmbrăca exact „ca pe o păpușă”.

Adolescenta a declarat că din cauza comportamentului legendarului cântăreţ a început să se refugieze în mâncare.

În cele din urmă, s-a ajuns la situaţia în care vărul ei a făcut-o „grasă” la un moment dat, iar de atunci ea a început să se autodistrugă.
A început o luptă psihologică interioară foarte dură pentru micuţa Paris, iar urmările sunt vizibile şi prezente inclusiv în ziua de azi.

„Am fost singura fată dintre patru băieți pentru primii 10, 11 ani din viața mea.
Pentru că eram singura fată, tatăl meu adora să se joace îmbrăcându-mă.

Arătam ca o păpușă de porțelan și am urât asta. Mâncarea a devenit o dependență și apoi un văr m-a numit grasă, așa că atunci mi-am spus:

«OK, nu mai pot face asta.» Și așa am căzut într-un comportament autodistructiv”, a spus Paris în timpul celui mai recent episod din serialul Facebook Watch.

„Există o mulțime de lucruri care provoacă o eliberare de dopamină.

Autoagresiunea a fost unul dintre ei, tatuajele au fost unul dintre ele și așa a existat asta, și atunci a fost și o distragere de la durerea emoțională și transferul către durerea fizică și nevoia de control.

Da, am încercat să mă omor de multe ori. Încă mă lupt să mă accept şi asta vreau să influențez.

Vreau să influențez acceptarea de sine și curajul de a fi confortabil în propria ta piele. Lucrez doar la conținut, încerc să fiu mulțumită. Pași de copii.”

Altfel, Paris Jackson are o problemă majoră din cauza faptului că joacă rolul lui Iisus în filmul Habit, care a atras de altfel şi o petiție în care se cere anularea difuzării.

Producţia n-a apărut încă pe piață şi sunt şanse să nu mai apară având în vedere că petiţia este semnată de aproape 300.000 de persoane.

Habit este un lungmetraj independent semnat de Janell Shirtcliff şi în care joacă actriţele Bella Thorne şi Paris Jackson, acuzată de „anticreştinism”.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi AICI.

sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: