A pățit-o un milionar moldovean, care s-a crezut prea sigur pe el, iar acum a ajuns „vedetă” în social-media, dar una negativă, de care râd toți ieșenii.

Din dorința de a se răzbuna pe un rival din oraș, Iulian Foia a luat un par și i-a distrus „dușmanului” toate camerele de supraveghere pe care le avea instalate la o fabrică aflată la periferie! Toate, mai puțin una, de care probabil nu știa și care l-a filmat comițând acest act de vandalism.

A venit într-o zi pornit să distrugă camerele de supraveghere. A luat un par și a vandalizat toate camerele, în afară de una, despre care probabil nu știa. Înainte de asta a tăiat și conductorii de curent, să fie sigur că nu se înregistrează absolut nimic. Ilie Foia împreună cu un alt individ au fost la tabloul de curent și au tăiat cu faiul cablul de mare capacitate. A decuplat halele de la curent. Foia este extrem de agresiv. Când au venit cei de la E.ON, s-au speriat de ce au văzut, pentru că se putea ajunge la un accident. Este tentativă de omor prin electrocutare”, a povestit păgubitul, omul de afaceri Corneliu Verdeanu, într-o declarație pentru Bună Ziua Iași.

Ilie Foia este patronul localului Corso, din centrul Iașului, o terasă extrem de căutată de tineri. Acesta mai deține și societățile Teutonia SRL, N&F Management și RAM Expert SRL.