Cristian Bușoi: Cred că doamna Laura Codruța Kovesi a dat un răspuns foarte corect, din punct de vedere al domniei sale. Nu cred că avea ce să comenteze în public, și a mai spus ceea ce a mai spus și mai demult, că pune totul pe seama unor chestiuni personale și a calității pe care o are domnul Sebastian Ghiță în raport cu instituția pe care dumneaei o conduce. Informațiile sunt foarte relevante, sunt nu doar importante pentru cei care sunt în arena politică din România, ci înțeleg că și pentru partenerii noștri europeni, chiar, în primul rând. Trebuie să se confirme aceste lucruri printr-o anchetă a instituțiilor statului. Parchetul General a deschis deja un dosar in rem, în mod evident. Cred că este și foarte dificil să audieze martori sau pe  cel care face aceste dezvăluiri, dar sunt convins că acolo se va face o anchetă.

Ionela Năstase: Dar pe celelalte persoane menționate de Sebastian Ghiță? Pentru că Augustin Lazăr declara vineri că toți cei numiți în filmuleț, Laura Codruța Kovesi, Coldea și Traian Băsescu vor fi audiați.

Cristian Bușoi: Rămâne să vedem dacă se va face această audiere, dacă vor fi publice rezultatele și care va fi rezultatul final. Până la urmă, cred că va trebui să credem într-o anchetă a instituției a statului, care este diferită față de DNA. Mă refer la Parchetul General. Cred, însă, că lucrurile care ni se dezvăluie, cel puțin în ceea ce-l privește pe fostul președinte, sunt cu adevărat foarte, foarte grave.