Evenimentul Zilei > Monden > Ce bine îi merge Vulpiței, de când e vedetă. A primit un apartament în Capitală
Ce bine îi merge Vulpiței, de când e vedetă. A primit un apartament în Capitală

Ce bine îi merge Vulpiței, de când e vedetă. A primit un apartament în Capitală

„Telenovela” care îi are protagoniști pe Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, și pe soțul ei, ține prima pagină a tabloidelor.

Așa se face că Vulpița și soțul ei, doi părinți asistați sociali, au primit un apartament în București din partea unui bărbat generos. Din câte se pare, cei doi vasluieni nu vor duce lipsă de nimic, căci proprietarul le-a făcut deja cumpărăturile. Unde mai pui că nu le cere nicio chirie?!

Apartamentul are o bucătărie spațioasă, două camere și un balcon de aproximativ 10 metri pătrați, fiind completat dotat și utilat, notează cancan.ro.

„Îi mulţumim foarte frumos proprietarului că a făcut acest gest”, a spus Veronica Stegaru.

Asta e culmea! „Vulpița” a luat o decizie radicală. Cum vrea să își mărească veniturile

Între personajul – deja celebru – Vulpița și CNA se întrevede un război de zile mari. Veronica Stegaru, pe numele ei real, vrea să o dea în judecată pe Dorina Rusu, de la CNA, anunță cancan.ro.

„Fata asta, așa cum e ea, după ce că e slabă de minte, mai e și prezentată ca un model pentru cei care se uită la televizor”, a fost afirmația Dorinei Rusu, membru CNA, care ar fi iritat-o la culme pe Vulpița.

Veronica Stegaru nu vrea să lase lucrurile așa și e hotărâtă să o tragă la răspundere pe Dorina Rusu. Cancan.ro precizează că  Vulpița își caută un avocat pentru a o acționa în instanță.