Evenimentul Zilei > Monden > Ce ascunde Dana Budeanu. Relația specială pe care o are cu Jennifer Lopez. Legătura a pus bazele unei afaceri. FOTO
Ce ascunde Dana Budeanu. Relația specială pe care o are cu Jennifer Lopez. Legătura a pus bazele unei afaceri. FOTO

Ce ascunde Dana Budeanu. Relația specială pe care o are cu Jennifer Lopez. Legătura a pus bazele unei afaceri. FOTO

Ce ascunde relația dintre creatoarea de modă Dana Budeanu și actrița Jennifer Lopez? Totul a fost dat pe față chiar de persoanele care au luat parte la eveniment. Iată reacția vedetei...

Una dintre fiicele vedetei Dana Budeanu a fost surprinsă îmbrățișându-se cu actrița și cântăreața Jennifer Lopez. De altfel, pozele au fost postate chiar de mama copilei pe contul personal de Instagram. Dana Budeanu nu și-a ascuns deloc bucuria și entuziasmul după ce fiica sa a avut ocazia de a petrece câteva clipe în prezența actriței.

Ce ascunde Dana Budeanu. Cum s-a cunoscut cu Jennifer Lopez

În cadrul unei intervenții la Antena 3, Dana Budeanu a explicat circumstanțele în care a cunoscut-o pe actriță. S-a întâmplat în anul 2012, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost Anastasia Soare, femeie de afaceri româno-americană și fondatoare a celebrei companii Anastasia Beverly Hills.

”Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia”, a declarat Dana Budeanu.

Jennifer Lopez i-a purtat rochiile. „Au crezut că este Chanel”

Vedeta a mai dezvăluit un lucru „pe care nu l-a comunicat niciodată”. Jennifer Lopez a purtat câteva rochii realizate de designerul de modă. Motivul? „Pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”. Potrivit relatărilor lui Budeanu, persoanele prezente la show-ul Chanel de la acea vreme au crezut că este vorba despre un articol vestimentar Chanel.

„Chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată. În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Chanel și toată lumea a crezut că este rochie Chanel și de fapt s-a dat după că nu era Chanel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”, a declarat vedeta.

Cum a ajuns fiica lui Budeanu în brațele lui Lopez

Aflată în vacanță alături de fiicele sale, Dana Budeanu spune că una dintre copile a avut norocul de a o întâlni pe Jennifer Lopez. Vedeta a explicat contextul în care a avut loc acest eveniment neașteptat și ce ascund pozele postate pe Instagram.

”O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus.

A mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu.