Evenimentul Zilei > EVZ Play > Ce ascunde cearta dintre PNL și USR-PLUS. Față în față cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu, pe EVZ și Gold FM
VIDEO

Ce ascunde cearta dintre PNL și USR-PLUS. Față în față cu Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu, pe EVZ și Gold FM

Cum văd cele două cazuri de violență asupra copiilor un sociolog, Mirel Palada, un istoric, Florian Bichir și doi gazetari, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu

Ce ascunde cearta dintre PNL și USR-PLUS. Un bărbat din Hunedoara a fost reținut – și probabil va fi arestat astăzi – după ce a dat de pământ cu un copil care se certase cu fiul agresorului  la locul de joacă.

În alt colț al țării, în Vrancea, un bărbat este cercetat după ce și-a încurajat copiii, de 8 și, respectiv, 12 ani, să își lovească mama cu o bâtă.

În emisiunea Față în față, află cum văd aceste două cazuri un sociolog, Mirel Palada, un istoric, Florian Bichir și doi gazetari, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu.

Fără legătură cu aceste orori, trebuie discutată începerea școlii pentru o bună parte dintre copii. Sunt școlile pregătite, pentru că elevii și părinții sunt de mult gata să renunțe la școala online? Apar tot felul de false probleme, exacerbate de comentatorii de internet, cum ar fi acordul pentru testarea copiilor cu simptome.

Normal, cei patru vor ajunge și la situația politică, o întrebare ”bântuind” studioul EVZ TV: e reală cearta USR-PLUS cu PNL sau se înțeapă între ei, mimând opoziția, pentru că nu li se permite deocamdată să rupă coaliția.