Evenimentul Zilei > Monden > Ce a ajuns nepoata prințesei Diana
Ce a ajuns nepoata prințesei Diana

Ce a ajuns nepoata prințesei Diana

În timp ce nepoata Prințesei Diana este numită ambasadorul global al mărcii Dolce & Gabbana, un expert povestește cum a transformat evidențele regale și frumusețea clasică în contracte a căror cifră ajunge la un milion de lire sterline pe an. Doamnelor și domnilor, nu puteți decât să o admirați pe Lady Kitty Spencer!

Ce a ajuns nepoata prințesei Diana. E fata de aur a modei. Lady Kitty Spencer tocmai a fost anunțată ca Ambasador Global pentru brandul de lux Dolce & Gabbana. 500.000 de lire sterline pe an, imediat după semnarea contractului, este suma pe care o va câștiga potrivit unui expert în branding.

În vârstă de 29 de ani, nepoata Prințesei Diana a moștenit pasiunea mătușii sale pentru modă. Ea este de asemenea ambasador pentru marca de bijuterii Bvlgari. Potrivit aceluiași expert, ar putea câștiga un total de până la 1 milion de lire sterline pe an. Asta din toate contractele sale cu mărcile de modă pe care le promovează.

Ce a ajuns nepoata prințesei Diana

„Pentru un astfel de rol de ambasador, ea ar putea sa câștige o jumătate de milion de lire sterline”, a comentat Nick Ede un „guru” al PR-ului. „Nu numai că Kitty este o femeie frumoasă, dar are legătură cu Diana și o moștenire aristocratică care promovează mărcile și le asociază imediat cu rafinamentul și eleganța”, scrie Daily Mail, citând același expert. Kitty este fiica fostului model britanic, Victoria Aitken, și a lui Charles Spencer, fratele mai mic al Prințesei Diana.

Citiți articolul integral în Rețetețe și vedete.