Este voba despre Michael Underwood, fostul star CBBC (televiziune pentru copii, deținută de BBC și destinată în primul rând copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani).

Primul care a aflat că Underwood a renunţat la cariera din televiziune pentru una în sistemul de educaţie a fost Phillip Schofield, gazda emsiunii This morning.

Practic, fostul star de la CBBC a decis să lucreze tot cu copiii, dar din postura de profesor la o şcoală primară.

Fostul prezentator tv a ajuns la 44 de ani şi a apărut în emisiunea This morning împreună cu soția sa, Angellica Bell.

Cei doi îşi promovau noua competiție de scriere de 500 Cuvinte, cu o tematică centrată în jurul mișcării Black Lives Matter.

Michael a intrat emisiune printr-un apel video, anunțându-şi gazdele, pe Holly Willoughby și Phillip Schofield, că se află în mijlocul predării unui curs unei.

Șocat, Phil a întrebat: „Michael ești profesor? N-aveam habar!” Întorcând camera, fostul prezentator GMTV a arătat sala de curs, explicând că a decis să devină profesor.

Phil a întrebat: „Ai fost întotdeauna profesor?” Michael a spus: „La universitate, este gradul pe care l-am avut, un grad didactic, inițial.”

Reamintind cum a renunţat iniţial  universitate, el a explicat: „Asta a fost când am fost atras într-un fel de televiziune și prezentare. Am trecut 20 de ani și nu m-am mai întors la ea.”

Fosta vedetă de la Dancing on Ice a spus că, odată ce proiectele sale de televiziune şi-au pierdut din frecvenţă, a decis că va reveni la chemarea inițială.

El a spus: „În urmă cu doar câțiva ani,  munca era redusă, Angellica zbura în cariera ei şi era o decizie în care trebuia să mă gândesc:

«Bine, de fapt, o să stau acasă și să aștept să sune telefonul? Sau sunt şi voi fi proactiv?»

Michael a adăugat: „Am început să mă gândesc să folosesc setul de competențe pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor și să îl folosesc pentru a preda.”

Telespectatorii au fost şi ei la fel de surprinşi de turnura pe care a luat-o cariera lui Underwood.

Ar fi cu adevărat interesant dacă acest moment ar atrage din nou atenţia producătorilor tv asupra lui. Oare s-ar întoarce iarăşi pe sticlă?

sursa: Daily Star