Pe 6 noiembrie, Gheorghe Dincă l-a indicat ca și complice la un viol asupra Luizei, iar DIICOT l-a reținut pe Ștefan Risipiceanu,  un om de 36 de ani, fără căpătâi, pe care „monstrul din Caracal” îl chema să îl ajute la treburi gospodărești.

Apoi, procurorul-șef interimar Georgiana Hossu a declarat că dosarul va fi finalizat până la sfârșitul anului.

Însă, așa cum au lăsat să se înțeleagă apropiați ai anchetei, Risipiceanu a început, deja, să „îl toarne”, la rândul lui, pe Gheorghe Dincă, cum că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

Dincolo de aceste aspecte, Dr. Gheorghe Alexandrescu, fost șef al Laboratorului de Prosectură al INML, a confirmat dezvăluirile EVZ, în legătură cu așa-zisele arsuri de pe mâinile lui Risipiceanu și a subliniat că nu poate fi un suspect credibil în acest caz, ci, mai degrabă, un paravan.

Legistul demontează, punct cu punct, teoria „mâinilor arse” prezentate în spațiul public. „Posibila legătură a apariţiei unor arsuri termice pe mâinile şi antebraţele lui Fane R. corelată cu ipoteza arderii termice a unor corpuri în butoiul metalic este o glumă proastă care jigneşte raţiunea, în realitate fiind o manipulare”, a punctat Dr. Gheorghe Alexandrescu.

Dr. Gheorghe Alexandrescu a adăugat că „posibila legătură a apariţiei unor arsuri termice pe mâinile şi antebraţele lui Fane R. corelată cu ipoteza arderii termice a unor corpuri în butoiul metalic este o glumă proastă care jigneşte raţiunea ca şi  susţinerea – în realitate o manipulare „făcută cu aer doct” – cum că butoiul metalic ar fi fost un „dispozitiv genial” de ardere!”.

„Doamne, nici tirajul necesar arderii unor vreascuri ori al unui căţeluş nu avea! Mai documentaţi-vă oameni cu gulere albe…la serviciu…şi din experienţa unor truditori de rând, dacă pe ingineri şi chimişti nu vreţi să-i consultaţi. Poveşti de adormit copii fără tabletă, baliverne şi foarte multă manipulare”, s-a revoltat medicul.