Evenimentul Zilei > Social > Cazul Caracal. Secretul cutremurător al lui Dincă! A fost descoperit în închisoare
Cazul Caracal. Secretul cutremurător al lui Dincă! A fost descoperit în închisoare

Cazul Caracal. Secretul cutremurător al lui Dincă! A fost descoperit în închisoare

Gheorghe Dincă a ținut un jurnal în închisoare în care a scris despre violurile comise, la care spune că a participat și Ștefan Risipiceanu.

Bombă în cazul Caracal! Au apărut noi informații incendiare despre Gheorghe Dincă, și anume că acesta a ținut un jurnal în închisoare unde a relatat despre violurile pe care le-a comis.

În cadrul unei emisiuni la Antena 3, Adina Anghelescu a declarat că în urmă cu zece zile, anchetatorii au primit și ”memoriile” lui Dincă, un fel de jurnal pe care el l-a scris în închisoare și în care a relatat inclusiv violul la care a participat Risipiceanu.

„Referatul respectiv nu cred că va fi dat publicității, având informații îngrozitoare. În acele memorii Dincă a scris că a bătut-o crunt pe Luiza Melencu, dar că Luiza a mai fost ținută încă 3-4 zile. Rezultatul probelor biologice singure nu puteau să ducă la reținerea lui Risipiceanu, acestea au fost coroborate cu declarația lui Gheorghe Dincă”, a mai precizat Adina Anghelescu.

Jurnalista Adina Anghelescu a mai declarat la o emisiune de la același post de televiziune că pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de salivă care îi aparțin lui Risipiceanu, complicele monstrului din Caracal.

„Pe aceeași pilotă s-a regăsit și saliva Luizei, dar și ADN de la celulele epiteliale în exces care îi aparțin lui Risipiceanu, atât pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă, dar și pe o pilotă dintr-un hambar unde dormea acesta. De asemenea, ADN-ul lui Ștefan Risipiceanu a fost descoperit și în mașina lui Dincă”, a declarat Adina Anghelescu.

În cazul Caracal, Gheorghe Dincă este pionul principal, dar a mai apărut un individ, Ștefan Risipiceanu. ultimul fiind arestat preventiv după ce procurorii DIICOT au descoperit că a violat-o pe Luiza Melencu, împreună cu Dincă.