Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev la un liceu din oraș, a dispărut fără urmă din Caracal. În acest moment, el este căutat de polițiști, după ce tatăl lui s-a dus la Poliție, unde a reclamat dispariția băiatului.

Tânărul dispărut, Denis Bernardo Naudin este elev la Colegiul Național „Ioniță Asan” din Caracal. Băiatul, care locuiește în comuna olteană Scărișoara, este căutat de polițiști după ce, joi dimineață, ar fi plecat din internatul liceului din Caracal la care este elev și nu se mai știe nimic despre el, scrie realitateadeolt.net.

Potrivit unor surse, băiatul a urcat într-un taxi și a plecat către Slatina, însă nu a mai ajuns la destinație. Polițiștii spun că joi dimineață, în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului. Adolescentul a fost văzut ultima dată urcând într-un taxi.

Dispariția băiatului a fost semnalată de tatăl său. „Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută”, a anunțat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.